Названо 5 функцій смартфона, які найбільше хвилюють молодих людей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для багатьох смартфон вже став найголовнішим помічником, запустити його практично неможливо. Однак у кожного покоління різні потреби, і якщо людям похилого віку телефон частіше потрібен як робочий інструмент, у молодих людей він є невід’ємною частиною їхнього способу життя. Так чого ж ви чекаєте від смартфона, і що думає покоління Z, коли його купує?

Камера підходить для Instagram

Сьогодні важливість соціальних мереж дуже висока, тому, мабуть, найголовніше в новому смартфоні це можливість робити якісні фотографії. В останні роки якість камери інтелектуальних пристроїв і деякі інші технологічні аспекти наблизилися навіть до професійних камер. І не тільки кількість мегапікселів – високоякісним фотографій тепер допомагає потужний штучний інтелект, який автоматично вибирає правильні налаштування для кожного сценарію, будь то Селфі, фотографія за сніданком або пейзаж нічного міста.

Можливість робити знімки в різних випадках і в різних умовах дуже важлива для сучасного користувача. Молоді люди багато подорожують, навчаються, працюють, активно відпочивають, життєві сценарії стрімко змінюються. Камера повинна передавати кожен кадр, не втрачаючи своєї автентичності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Привабливий дизайн

Смартфон – один з небагатьох аксесуарів, які ми всюди носимо. За словами фахівців, чорний мінімалізм добігає кінця, і все більше молодих споживачів вибирають телефони з більш сміливими колірними поєднаннями.

Остання тенденція, яку виробники телефонів пропонують тим, хто хоче мати яскравий аксесуар, це тривимірний ефект, створюваний на плоскій поверхні телефону і нагадує голографію. У минулому робилися спроби створити подібний ефект з допомогою товстих чохлів, які закривають сам телефон, тим самим відлякуючи деяких користувачів. Телефони тепер світяться різними відтінками, тому тим, хто хоче виглядати оригінально, більше не потрібно купувати додаткові чохли.

Не потрібен “провідний” телефон

Підлітки і студенти дуже активно користуються телефоном не тільки для спілкування, але і для читання новин, перегляду серіалів та ігор, тому природно, що проблема зарядки виникає постійно. Хоча ми не будемо повертатися до тих часів, коли досить було заряджати телефон один раз в тиждень, час знаходження «на шнурі» останнім часом скорочується.

Деякі сучасні смартфони мають функцію швидкої зарядки, яка дозволяє телефону заряджатися трохи швидше. Наприклад, недавно представлений Huawei Nova 5T може заряджати від 0 до 50 відсотків батареї всього за 30 хвилин. Це означає, що ви можете заряджати «вмираючий» телефон навіть під час обідньої перерви і більше не потрібно обмежувати себе, скільки і як користуватися телефоном.

Смартфон має бути відповідним для розваг

Сучасні телефони використовуються геймерами не менш комп’ютерів або планшетів: статистика показує, що більше половини всіх доходів від ігор в 2018 році припадало на смартфони. В результаті процесори в телефонах стають все більш потужними.

Програмна надбудова, така як GPU Turbo, спеціально розроблена, щоб дозволити користувачеві грати навіть у найскладніші ігри, і при цьому пристрій не тільки не «вилітає», але і не перевантажується.

Можливості для ігор і потужні акумулятори сучасні споживачі очікують знайти в одному пристрої, що не дуже легко, але з кожним днем це стає все більш і більш можливим.

Надмірний фінансовий тягар

Молоді люди статистично більше стурбовані вартістю наявного обладнання. Не дивно – адже багато хто з них ще навчаються і не мають стабільного доходу. Тому смартфон повинен забезпечувати всі перераховані функції за привабливою ціною. Це також стає простіше, тому що більше немає величезного розриву в якості між найдешевшими і найбільш дорогими телефонами.

Літні покупці схильні вкладати більше грошей в телефон в надії, що він прослужить довше. Молодим людям важливіше володіти новітніми технологіями, тому вони вибирають телефон на більш короткий період часу, але шукають телефон з усіма необхідними параметрами, не витрачаючи на це всі свої заощадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.