Топ-3 бюджетні смартфони з NFC за популярністю в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетні смартфони користуються шаленою популярністю в Україні, оскільки більшість користувачів не бачать сенсу в покупці смартфонів за 20-30 тис грн. Бюджетні ж смартфони виконують весь свій функціонал на “5” і задовільняють більшість потреб користувачів і логічно, що коштують до 5-6 тис грн. Враховуючи той факт, що в Україні набрала популярності можливість оплати покупок безконтактним способом, популярність бюджетних смартфонів з NFC також зросла. Відповідно до цього, зараз буде названо топ-3 бюджетні смартфони з NFC за популярністю в Україні.

№3. Vsmart Joy 4

Цей смартфон відносно новий на українському ринку, але популярність він набирає з неймовірною швидкістю. Смартфон, виробництва В’єтнаму, став популярним не тільки через наявність модуля NFC, а ще й через те, що його співвідношення ціна/якість на високому рівні.

Для прикладу, Vsmart Joy 4 отримав великий 6,53 – дюймовий IPS LCD дисплей з роздільною здатністю 2340 × 1080. Працює смартфон від процесора Qualcomm Snapdragon 665, який в бенчмарку Antutu набирає 190 тис балів. Також він отримав 3 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті, яку можна розширити за допомогою слота для microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді квадрокамери з основною 16 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг.

Фактично, цей смартфон отримав цілком адекватний цінник, враховуючи його потужність, дизайн та надійність.

№2. Samsung Galaxy A12

На другому місці, за популярністю серед українців, розмістився смартфон від техногіганта Samsung – Galaxy A12. Цей смартфон також бюджетний і також отримав модуль NFC. Окрім цього, він отримав 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600 х 720 та частотою оновлення 60 Гц.

Працює смартфон від процесора MediaTek Helio P35, який набирає 120 тис балів в бенчмарку Antutu. Також він отримав 3 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам’яті, яку також можна розширити. Фотоможливості смартфона представлено у вигляді квадрокамери з основною 48 Мп та додатковими 5 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг та працює під управлінням ОС Android 10.

Це також цікавий смартфон і задовільнить він більшість потреб користувачів. В даному випадку, він дещо дорожче своїх конкурентів, але тут грає роль бренд.

№1. Xiaomi Redmi 9C

Топ-1 в Україні серед бюджетних смартфонів з NFC, посів пристрій від компанії Xiaomi – Redmi 9C. Цей минулорічний смартфон отримав все те, чого бажають потенційні покупці і справді за низьку ціну. Тут вам і великий 6,53 – дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів із частотою оновлення 60 Гц і процесор MediaTek Helio G35, який працює в парі з 2 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам’яті, яку також можна розширити.

Окрім цього, він оснащений подвійною камерою 13 Мп + 2 Мп та живиться від акумулятора 5000 мАг. Працює він під управлінням ОС Android 10.

В цілому, це один із найдешевших варіантів, який можна придбати в Україні за справді вигідною ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.