Названі 8 важливих кроків для швидкої установки Windows 10

У блогах Overclockers опублікована інструкція, яка дозволить скоротити час, витрачений на переустановку операційної системи.

Всього кілька дій, впевнений автор, допоможуть зробити переустановку 10-й версії Windows швидше.

  1. Перенести папки “Завантаження”, “Мої документи”, “Додатки” на інший фізичний диск . Це необхідно для того, щоб в разі чого не втратити безповоротно потрібні файли. Після перевстановлення їх можна просто перемістити на потрібний диск.
  2. Взяти як завантажувану флешку USB 3.х . Автор пропонує, наприклад, використовувати Kingston DataTraveler 100 G3 Black USB 3.0.
  3. Завантажити утиліту для створення завантажувальної флешки і образ Windows з офіційного сайту Microsoft . Програма MediaCreationTool дозволить швидко зробити завантажувальну флешку з Windows 10.
  1. Використовувати швидкий M.2 SSD . Користувач рекомендує звернути увагу на Samsung 970 EVO Plus (MZ-V7S250BW).
  1. Зробити образ системи (копію дисків) перед установкою . В результаті вийде віртуальний жорсткий диск (VHD), який можна підключити як фізичний в “Управлінні дисками” (викликається командою diskmgmt.msc).
  1. Зберегти логін і пароль для підключення до інтернету, драйвера від мережевої карти . Це теж робиться до установки.
  1. Синхронізувати браузер і зберегти всі закладки з нього . Щоб потім швидше все відновити при відкритті браузера.
  1. Зробити повний образ системи після її установки . Можна це здійснити за допомогою системних програм Windows або сторонніх утиліт (наприклад, Acronis). Радить автор все зберігати на надійному носії – на зовнішньому жорсткому диску (WD Elements Portable (WDBUZG0010BBK)).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.