Названо кращі бездротові навушники з активним шумозаглушенням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бездротові навушники настільки популярні, що багато любителів послухати музику вже не уявляють жодного дня без використання такого гаджета. Зокрема, величезною популярністю користуються бездротові навушники з функцією активного шумозаглушення. Так, одними з кращих є такі моделі.

1. Apple AirPodsPro

Без фірми Apple в даній статті обійтися не вийде, так як компанія виробляє якісну продукцію. В тому числі, це стосується і навушників. Технологія активного шумозаглушення, реалізована в цих навушниках, забезпечує комфортний звук, а сам гаджет здатний аналізувати музику і телефонна розмова з частотою 200 разів на секунду. Якщо говорити про характеристики, то це внутрішньоканальні навушники, які мають два мікрофони. Кріплення у гаджета відсутнє.

2. HUAWEI FreeBuds3

Китайська компанія HUAWEI випускає не тільки непогані смартфони, але і навушники. Зокрема, відмінною моделлю є навушники HUAWEI FreeBuds 3. Гаджет має систему шумозаглушення і технологію обробки аудіоматеріалу. Це дозволяє навушників розпізнавати зовнішні звуки. Дані навушники є вкладишами, мають відкрите акустичне оформлення. Радіус роботи гаджета складає 10 метрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Xiaomi AirDots Pro

У навушниках реалізована технологія придушення шуму ENC. За чисте звучання відповідає система LHDC. Завдяки зарядного кейсу пристрій можна весь час носити з собою. Наявність вбудованого в навушники мікрофона дозволяє в будь-який час відповісти на вхідний дзвінок. Також можна регулювати гучність.

4. Sony WF – 1000 XM 3

Навушники характеризуються закритим типом акустичного оформлення і здатні забезпечити чисте звучання без будь-яких перешкод. Ще перевагою навушників є їх легка вага (8,5г), завдяки чому гаджет абсолютно не відчувається в вухах.

5. Samsung EO-BG920 Level U

Навушники внутріканального типу і мають два вбудованих мікрофона. Активне шумозаглушення дозволяє з комфортом слухати музику, дивитися фільми, так як система відсіває всі сторонні шуми. Про рівень зарядки повідомляє відповідний індикатор. Радіус роботи навушників дорівнює 10 метрів.

6. JBL Tune600BTNC

Компанія JBL теж спеціалізується на випуску якісних аудіопристроїв і навушники JBL Tune600BTNC є справжнісіньким доказом даної обставини. Гаджет, незважаючи на наявність безлічі переваг, відрізняється своєю бюджетною. При цьому, він оснащений опцією активного шумозаглушення. Ще навушники можуть з’єднуватися з іншими гаджетами провідним і бездротовим методом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.