Статті

Названо 4 секрети як розблокувати iPhone, якщо забув пароль

Share

Всі ми знаємо, що технології розвиваються найшвидшими темпами і надають нам світ можливостей у всіх сферах життя. Серед всіх хороших речей, які пропонують нам технології, мобільні пристрої (наприклад, iPhone) займають значне місце. 

Ви цілком можете зіткнутися з ситуацією, коли ваш iPhone виявився заблокований через те, що дитина кілька разів неправильно ввела пароль або PIN-код. Буває, що людина сама забуває власний пароль від свого пристрою і не може його пригадати. Або екран смартфона зламався, і немає можливості ввести пароль, навіть якщо ви його знаєте. Існує кілька способів, що дозволяють вам розблокувати свій iPhone, але важливо вибрати найоптимальніший – щоб не пошкодити пристрій і не втратити зберігаються в ньому важливі дані. Як знайти правильне рішення? Добре, що ви цим зацікавилися, адже у нас є для вас відповідь.

У цій статті ми розповімо вам, як розблокувати iPhone без пароля різними способами. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зміст:

• Спосіб 1: розблокування iPhone без пароля / iTunes / iCloud – 4uKey (рекомендований спосіб)
• Спосіб 2: розблокування iPhone без пароля за допомогою iTunes (тільки для синхронізованого пристрою)
• Спосіб 3: використання iCloud для розблокування iPhone (функція «Знайти iPhone» повинна бути включена)
⦁ спосіб 4: обхід блокування активації через 4MeKey

Спосіб 1: розблокування iPhone без пароля / iTunes / iCloud – 4uKey (рекомендований спосіб)

Tenorshare 4uKey – відмінний варіант, якщо ви хочете розблокувати iPhone без введення пароля. За допомогою цього потужного рішення ви можете без особливих клопотів обійти необхідність вводити пароль. Зламався екран, ви забули пароль або система заблокувалася через спроби введення неправильного пароля – 4uKey ефективно допоможе в таких ситуаціях. Це програмне забезпечення здатне видалити з вашого iPhone захист шести- або четрёхзначним кодом доступу, Touch ID або Face ID. Воно підтримує новітню версію iOS і моментально розблокує пароль для входу в систему. За допомогою цього інструменту також можливе скидання iPhone до заводських налаштувань без використання пароля.

Крок 1. Скачайте Tenorshare 4uKey на свій комп’ютер з офіційного сайту і запустіть її після установки. Підключіть iPhone до комп’ютера за допомогою кабелю Lightning і дозвольте 4uKey виявити ваш iPhone. Натисніть кнопку «Почати розблокувати» в інтерфейсі 4uKey.

Крок 2: Тепер потрібно натиснути «Завантажити». Скочується новітня версія прошивки iOS для вашого iPhone.

Крок 3: Щоб розблокувати iPhone, натисніть «Почати розблокування». Зачекайте, поки процес завершиться.

Крок 4: Тепер, коли все готово, ви можете скинути пароль для iPhone, як для нового. Необхідно заново налаштувати параметри Face ID, Touch ID і пароля. Ви можете відновити iPhone за допомогою резервної копії iCloud або iTunes.

Крок 5: Після цього можна закрити програму, відключити iPhone від комп’ютера і налаштувати його як новий.


Якщо ви забули свій Apple ID, ви також можете використовувати 4uKey для того, щоб видалити прив’язку iPhone до Apple ID .

Спосіб 2: як розблокувати iPhone без пароля за допомогою iTunes (тільки для синхронізованого пристрою)

Ще один спосіб розблокувати iPhone без пароля  – використовувати iTunes. Однак цей метод може працювати тільки в тому випадку, якщо ваш пристрій вже синхронізовано з iTunes. Крім того, за допомогою цього методу разом з паролем з пристрою будуть видалені всі ваші дані. Тому рекомендується заздалегідь зберігати резервну копію даних з вашого пристрою в iCloud або iTunes.

Як розблокувати iPhone без пароля за допомогою iTunes:

1. Підключіть свій iPhone до попередньо довіреній комп’ютера, на якому ви раніше синхронізували пристрій.
2. Запуск iTunes і дочекайтеся, поки він розпізнає iPhone. Натисніть піктограму пристрою, а потім перейдіть на вкладку «Зведення».
3. Натисніть кнопку «Відновити iPhone» в iTunes.

Спосіб 3. Використання iCloud для розблокування iPhone (функція «Знайти iPhone» повинна бути включена)

Крім iTunes, є ще один спосіб скинути пароль на айфоне . Зверніть увагу, що якщо ви хочете використовувати iCloud, необхідно включити функцію «Знайти iPhone». Таким чином, ви можете легко розблокувати iPhone без пароля.

1. Перейдіть на сайт iCloud.com і увійдіть до свого облікового запису. Після цього виберіть опцію «Знайти iPhone».

2. Натисніть на «Всі пристрої» і виберіть свій iPhone в списку пристроїв.

3. Натисніть «Стерти iPhone» і підтвердіть дію, натиснувши кнопку «Стерти». Всі дані вашого iPhone разом з паролем будуть видалена, і ваш iPhone перезавантажиться без необхідності вводити коду пароль або PIN-код.

Спосіб 4: обхід блокування активації через 4MeKey

Блокування активації iPhone – це функція, яка дозволяє використовувати відновлений заводськими настройками iPhone тільки після введення вихідного ідентифікатора Apple ID і пароля. Обійти цю блокування допоможе професійна утиліта Tenorshare 4MeKey .

⦁ Завантажте, встановіть і запустіть 4MeKey на своєму ПК або Mac. Приєднайте до нього заблокований iPhone і підтвердіть, що ви довіряєте пристрою. Виберіть «Видалити блокування активації iCloud».  

⦁ Tenorshare 4MeKey почне робити джейлбрейк вашого iPhone. Після прочитання умов злому натисніть «Далі» і запустіть процедуру Jailbreak. Якщо у вас є ПК з Windows, вам спочатку потрібно завантажити інструмент для злому, записати його на USB-накопичувач, а потім запустити джейлбрейк. Mac спочатку завантажить тільки сам інструмент, а потім Jailbreak.  

⦁ 4MeKey зробить джейлбрейк за кілька хвилин. Після злому потрібно підтвердити інформацію про вашому пристрої в програмі. Зверніть увагу, що ви не зможете користуватися iPhone протягом деякого часу.

⦁ Натисніть «Почати видалення», і блокування активації зніметься протягом декількох хвилин.  

⦁ Ваш iPhone буде працювати як новий пристрій. Введіть свій Apple ID і використовуйте його, як ніби він тільки що прийшов з заводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Як поліпшити Wi-Fi сигнал домашнього роутера за п’ять хвилин

    Щоб забезпечити надійне та стабільне підключення Wi-Fi у вашому домі, необхідно враховувати кілька важливих факторів.…

    19.05.2024

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024