Перейти з iPhone на Android стане простіше

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Розробники WhatsApp оновили додаток для iOS до бета-версії з номером 2.21.160.16. З випуском апдейта в месенджері з’явилася можливість перенести переписку на іншу мобільну платформу. Стала доступна опція Move Chats to Android ( «Перенести чати на Android»), призначення якої зрозуміло з назви. Правда, міграція поки не працює повноцінно через обмеження, які встановила компанія Apple, але це тимчасово.

Реклама

Як можна буде переносити чати:

  • Запустіть WhatsApp на iPhone
  • Зайдіть в налаштування WhatsApp і відкрийте розділ «Чати»
  • Натисніть Move Chats to Android ( «Перенести чати на Android»)
  • Підтвердіть дію натисканням кнопки Start і дочекайтеся закінчення процесу

WhatsApp
Для використання нової можливості потрібно встановити на iPhone додаток Switch to Android, але воно поки недоступно на iOS. Додаток вже розроблено і в даний час проходить модерацію в App Store, а це може зайняти кілька тижнів.

Як вказує сайт XDA Developers , спочатку функція перенесення чатів буде працювати тільки зі смартфонами Samsung, а в подальшому відкриється пристроїв інших виробників. Можливості переносити чати WhatsApp з Android на iOS поки немає, і невідомо, чи з’явиться вона. 

Для деяких інших месенджерів, в тому числі Telegram, проблема перенесення чатів взагалі не актуальна, оскільки листування синхронізується в хмарі між будь-якими платформами і пристроями. У WhatsApp такої синхронізації немає.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ