Експерт перерахував 5 правил зарядки смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Автор блогу на ixbt.com розповів, як правильно заряджати телефон.

Реклама

Акумулятор, стверджує фахівець, під час користування телефоном в будь-якому випадку зношується. Згодом пристрій починає розряджатися швидше. Щоб відсунути момент заміни батареї, потрібно дотримуватися кількох правил.

  1. Пам’ятати, що температура навколишнього простору при зарядці повинна бути не нижче +10 і не вище +40 градусів Цельсія . Найкраще, якщо вона буде +20 градусів. У літню пору ніколи при цьому не залишайте телефон під прямими променями.
  2. Не давати гаджету розряджатися до кінця . При 0% акумулятор може різко сильно нагрітися, а потім зламатися, спалахнути або вибухнути
  3. Пам’ятати про тактику зарядки “20-80” або “50-70” . Думки експертів щодо того, скільки повинно бути оптимально відсотків зарядки на телефоні, різняться. Це може бути від 20 до 80%, а може від 50 до 70%. У будь-якому випадку діапазон, який треба підтримувати, саме такий.
  4. Заряджати телефон тільки тим пристроєм, який йде з ним у комплекті . По напрузі і вихідному струму ця зарядка розрахована саме під ваш пристрій.
  5. Не користуватися під час зарядки телефоном . При використанні смартфона з підключеною зарядкою “убивається” акумулятор.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ