Названо нові функції, що повинні покращити процес користування месенджером WhatsApp

Месенджер ніяк не дійде до стабільності і новини про нього різко відрізняються одна від одної – від негативних до позитивних. Слідкувати за цим досить цікаво, особливо враховуючи той факт, що не дивлячись на не зовсім зрозуміле його майбутнє, користувачів він втратив не так вже й багато, в тому числі на території України. Зараз знову іде мова про оновлення, яке принесе нові функції, що повинні значно покращити процес користування месенджером WhatsApp.

Суть нової функції полягатиме в можливості використання месенджера на усіх доступних платформах, чи то Android, Mac, Apple, чи Windows, тобто ви зможете користуватись месенджером не лише на смартфоні, а й на пристроях з різними платформами. Таким чином, месенджер WhatsApp можна назвати кросплатформним.

Раніше ми уже говорили про оновлену можливість використання месенджера на різних пристроях, а саме ви можете використовувати WhatsApp одночасно на 5 пристроях. А для використання функції, яку ми зараз розглядаємо, вам потрібно буде лише прив’язати свій акаунт до різних пристрої.

Ця функція справді є корисною і користуватись месенджером стане набагато комфортніше. Зокрема інші месенджери, той самий Telegram чи Viber вже давно надають таку можливість. Адже не потрібно весь час знаходитись біля одного пристрою, що б відправити повідомлення чи здійснити дзвінок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.