Кращі новинки цього року: 3 головних смартфона 2021

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Цього року виробники мобільних телефонів постаралися на славу, розробивши купу крутих гаджетів. Про трійці подібних пристроїв і піде мова в добірці нижче.

Реклама

TCL 10 Plus

Він оснащений процесором Qualcomm SM6125 Snapdragon 665, що має два кластери по чотири ядра в кожному. Продуктивний кластер функціонує на частоті 2000 МГц, а тактова частота роботи енергозберігаючого кластера обмежена 1800 МГц. Операційна система пристрою – Android 10 з фірмовою оболонкою TCL UI.

Екран телефону має округлені боковини, такі дисплеї прийнято називати «водоспадами». Його діагональ досить велика – 6.47 дюйма. Фронтальна камера вписана в U-подібний виріз, що переходить в верхню рамку. Тип матриці дисплея – AMOLED.

Роздільна здатність об’єктива для передньої зйомки досягає 16 мегапікселів. З поставленим завданням Фронталки справляється відмінно. Зробленими селфі не соромно поділитися в соціальних мережах, а спілкуватися по відеозв’язку також цілком комфортно.

Основна камера включає в себе кілька модулів:
1. Ширококутний головний об’єктив на 48 МП.
2. «Ультрашірік» роздільною здатністю 8 МП.
3. Макро-камера на 2МП.
4. Датчик глибини на 2МП.

Варто відзначити! Смартфон має відмінну якість збірки, а також відрізняється добре підібраними матеріалами. Передня і задня сторони моделі покриті склом, а рамки з боків є алюмінієвими.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Цінник смартфона не перевищує 8 000 грн, а значить, пристрій можна класифікувати як просунутого «середнячка». Оформлення у смартфона просте, але стильне. Схожий дизайн уже був у інших моделей бренду, причому в різних сегментах.

Сканер відбитків знаходиться на бічній панелі, він вбудований в кнопку харчування, розташовану під спареними клавішами, що регулюють гучність. 16-мегапіксельна фронтальна камера інтегрована в отворі на лицьовій стороні. Виріз був відцентровано і розміщений трохи нижче верхньої межі.

Гаджет доступний в єдиній конфігурації 8/128 ГБ. Апарат був оснащений 8-нанометрововим процесором Qualcomm Snapdragon 732G. Максимальна частота його роботи – 2.3 ГГц.

Акумулятор гаджета йде ємністю 5020 мАг. Комплектний блок живлення отримав потужність на 33 Вт. За півгодини зарядки батарея поповнюється енергією до 60%. AMOLED-дисплей телефону має розмір 6.67 дюйма по діагоналі.

Lenovo K12 Pro

І нарешті, пристрій з бюджетного цінового сегмента – Lenovo K12 Pro, вартість якого варіюється в межах від 13 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Коротко про головне:
• 11-нанометровий чіпсет Snapdragon 662.
• Нова версія ОС Android 11.
• Літій-полімерний акумулятор на 6000мАч.
• Великий 6.8-дюймовий екран із співвідношенням сторін 20: 9.
• Водовідштовхувальне просочення матеріалів.

Об’єм оперативної пам’яті єдиний для всіх варіацій – 4 гігабайти, а конфігурацій з об’ємом ПЗП дві – 64 і 128 ГБ. Присутній гібридний лоток для micro-SD карти ємністю до 512 гігабайт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ