Названо мінуси смартфонів компанії Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Досить давно ми не згадували компанію Huawei, яка, не зважаючи на труднощі, все ж продовжує працювати. Зараз же ми поговоримо не зовсім про хороше, а саме буде Названо 3 мінуси смартфонів компанії Huawei та й Honor також. Звісно, плюси і мінуси є у кожного смартфона, відповідно і у кожного виробника. Та й не для всіх користувачів мінуси є однаковими, адже для когось мінус може бути перевагою. Проте сьогодні ми розпочнемо із мінусів.

Перший мінус – Google сервіси, а точніше їх відсутність. Можливо для вас це не проблема, але ми все ж відносимо даний момент до недоліка.

Другий мінус – камери, а точніше їхні «б’юті моменти». В смартфонах Huawei та Honor використовуються такі алгоритми камери, які спрямовані на вирівнювання тону шкіри людини на фотографіях. І навіть якщо ви вимкнете в налаштуваннях усі покращення стосовно зовнішнього вигляду, хоч і не значне, але покращення обличчя все ж залишиться, що дратує багатьох, адже сьогодні багато відомих людей говорять про натуральність, без фільтрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третій мінус – доля компанії. Якби там не було, але обмеження в роботі компанії є досить значними, відповідно бути впевненим в виході, до прикладу нової Harmony OS можливості немає. Саме тому, є все ж ризик в купівлі флагманських смартфонів даної фірми та в подальшому залишитись без оновлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.