Названо додатки, які можуть нашкодити кожному Android – смартфону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після покупки нового Android – смартфона, кожен запитує себе, які додатки краще завантажувати на нього, які дійсно потрібні, а які нашкодять і тому подібне. Сьогодні ж буде названо додатки, які можуть нашкодити кожному Android – смартфону.

Підвищення автономності

Це найпевно найбільше “розкручені” додатки, які гарантують, що ваш новий смартфон буде працювати більше і витрачати менше заряду акумулятора. Реальність така, що по свої суті, ці додатки несуть дуже мало користі, оскільки весь їхній функціонал орієнтується тільки на роботу із фоновими додатками, а саме їхнім завершенням. Навіть не використовуючи такий тип додатків, ви зможете вільно завершити всі фонові процеси на вашому смартфоні. Такі додатки більше нашкодять, оскільки вони самі споживають заряд акумулятора, та ще й навантажують процесор. Крім того, вони ще й збирають велику кількість інформації про власників смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прискорення смартфона

Ще одні “неймовірні” додатки, які також багато чого обіцяють користувачам, які завантажать їх, а насправді функціонал їхній також неймовірно обмежений і від них більше шкоди, ніж користі.

Вбудованих прискорювачів в систему Android цілком достатньо і справляють вони з своєю роботою набагато кращше, оскільки вони оптимізовані і не показують рекламу своїм користувачам.

Видалення сміття

Це третій тип популяризованих додатків, які також багато чого обіціяють, а насправді тільки витрачають заряд акумулятора, навантажують смартфон своїм сміттям та ще й роблять великі навантаження на OC.

Їхній функціонал справляється тільки з видаленням кешу на смартфоні, а це можна зробити самому.

Сумнівні додатки

До такого типу одатків відносять всі додатки, які завантажені з всіх ресурсів, крім Google Play або офіційний ресурсів додатку. Так, можливий варіант завантаження із сторонні ресурсів, але таких неймовірно мало. На думку приходить тільки популярний ресурс XDA-Developers, на якому можна знайти багато цікавих додатків.

В інших випадках, велика ймовірність, що при завантаженні додатків або інших файлів із сторонніх ресурсів, ви підчепите вірус, який буде збирати про вас конфіденційну інформацію, та буде передавати її на сервери розробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.