Названо три найвигідніші бюджетні смартфони в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напевно найпопулярнішими смартфонами серед українців стали саме бюджетні, оскільки їхній функціонал відповідає потребам більшості користувачів, а ціна не змусить їх брати кредити або позичати в когось гроші. Крім цього, сучасні бюджетні смартфони ще отримують непогані характеристики та дизайн, що ще більше їх популяризує серед українців. Щоб в майбутньому, при покупці бюджетного смартфона вам не приходилося вивчати тисячі матеріалів, ми назвемо три найвигідніші бюджетні смартфони в 2021 році .

POCO M3

Перший представник від компанії Xiaomi, а саме від суббренда POCO – M3. Цей смартфон можна назвати одним із небагатьох дешевих смартфонів, які дійсно можна придбати і в найближчі роки не скаржитися на його функціональність. POCO M3 отримав великий 6,53-дюймовий екран, чого цілком достатньо (а можливо і забагато) для комфортного користування. Працює він від Snapdragon 662 в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ внутрішньої пам’яті. З автономністю в смартфона також відсутні проблеми, оскільки живиться він від акумулятора на 6000 мАг. Також він отримав потрійну систему камер з основною на 48 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Придбати такий пристрій можна за 4 400 грн.

OPPO A53

Напевно найкращим смартфоном в цьому сегменті стане Oppo A53, оскільки він отримав одну особливість, якої нема в попередніх смартфонах — 6,5-дюймовий екран з частотою оновлення 90Гц. Крім цього, він працює від Snapdragon 460 в парі з 4 ГБ оперативної та 64 ГБ внутрішньої пам’яті. З автономністю також відсутні проблеми, оскільки він живиться від акумулятора на 5000 мАг. Також смартфон отримав підтримку NFC. Придбати такий пристрій можна за 4800 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme 6i

Смартфон Realme 6i можна назвати гідним смартфоном в бюджетному сегменті, оскільки його характеристики також дозволяють комфортно ним користуватися, та ще й не витрачаючи великої суми. Цей смартфон отримав великий 6,5-дюймовий дисплей, якого навіть може бути забагато для комфортного користування. Крім цього, він працює від MediaTek Helio G80 в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої. Автономність тут дещо гірша за Poco M3, оскільки він живиться від акумулятора на 5 000 мАг, але її вистачає майже на 2 дня автономності при помірному використанні.

Він також отримав квадрокамеру з основною на 48 Мп. Придбати Realme 6i можна за 4 900 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.