Названо додатки, які необхідно видалити із смартфона для його кращої роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі ми користуємося смартфонами, які в наш час вважаються незамінними пристроями. Хоча основна ціль смартфонів це дзвінки та смс, в більшості випадків їх використовують і для інших цілей, а для цього необхідні спеціальні додатки. В більшості випадків, додатки, які завантажені з офіційних джерел, не приносять шкоди смартфонам, але бувають і такі, які краще не завантажувати і не використовувати. Зараз буде названо додатки, які необхідно видалити із смартфона для його кращої роботи та довговічності.

Антивірусні додатки

Так, це пролунало дивно, але якщо ви вмієте правильно користуватися смартфоном і не завантажуєте на нього все підряд, та ще й з сумнівних джерел, то потреба у антивірусі відпаде автоматично. Крім цього, більшість відомих антивірусів сильно навантажують систему смартфона, оскільки запускають на ньому велику кількість процесів, які ще й виснажуть акумулятор. Антивірус рекомендується використовувати в тих випадках, коли у вас з’явилися підозри на те, що з вашим смартфоном щось не так і його поведінка тому підтвердження.

Додатки для оптимізації та прискорення

Це напевно найгірші додатки, які тільки могли придумати, та ще й подати як щось надзвичайно ефективне. В більшості випадків, такі додатки не роблять нічого корисного на смартфоні, а тільки виснажують його акумулятор та навантажують процесор. Весь функціонал, який вони пропонують, сходиться на очищенні кешу смартфона і схожих функціях. Все це, ви можете зробити в налаштуваннях смартфона і без зайвих додатків. Також варто не забувати, що такі додатки часто приносять більше шкоди, оскільки в них показується велика кількість реклами та ще й часті випадки, коли через них розповсюджується шкідливий софт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одноденні додатки

Одноденні додатки, або додатки одного використання — додатки, які були завантажені для одноразової розваги, жарту або чогось схожого. Що можна віднести до такого типу додатків? Різноманітні рентгени, гадання, сканери штрих-кодів, автоматичне визначення віку і тому подібне. Такими додатками не користуються кожного дня, але вони займають вільний простір смартфона, та ще й працюють в фоновому режимі, чим навантажують процесор. Також часті випадки розповсюдження вірусів саме через такі додатки.

Попередньо встановлені додатки

Кожен виробник смартфонів, перед його початком продажів, завантажує на нього певний тип додатків, які в більшості випадків виявляються рекламними і для звичайного користувача вони непотрібні. Зазвичай, такі додатки необхідно видаляти, або ж вимикати. Це не стосується сервісів Google, видалення або деактивація яких негативно вплине на функціонування вашого смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.