Названо недоліки WhatsApp в порівнянні з іншими месенджерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp останні декілька місяців на слуху у всіх, причиною такої уваги стала нова політика конфіденційності, яка в найближчий час буде прийнята і всі користувачі (які планують і далі використовувати месенджер) повинні її прийняти. Ті, хто не згоден з цією політикою конфіденційності, повинні видалити свої акаунти і вибрати собі інші месенджери для користування. Навіть не дивлячися на тему конфіденційності, у WhatsApp цілком достатньо інших проблем, які вони ніяк не можуть вирішити. Зараз буде названо недоліки WhatsApp в порівнянні з іншими месенджерами.

1. Відсутня можливість відключення голосових повідомлень

На жаль, така функція відсутня в більшості популярних месенджерів. Ця функція надзвичайно корисна, оскільки деякі користувачі не мають міри в голосових повідомленнях. Часом навіть відсутнє бажання їх прослуховувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Відсутня можливість дзвонити за гроші на інші номери

Це досить корисна функція, яка присутня у Viber та Skype. Ця функція також стала б в нагоді тим користувачам, які часто телефонують до абонентів, які знаходяться за кордоном.

3. Нова політика конфіденційності

Як ми писали вище, нова політика конфіденційності скоро має вступити в силу, а конкретного роз’яснення з сторони Facebook ще не було. На даний момент достеменно невідомо, якою інформацією буде ділитися WhatsApp з Facebook.

4. Резервні копії недосконалі

В цьому питанні Telegram еталон, оскільки резервні копії в них працюють ідеально. Якщо ви зробили резервну копію і перенесли її на інший смартфон, то вся інформація з’явиться на ньому. З WhatsApp все складніше, оскільки всі чати зникають.

5. Відсутні канали (як в Telegram)

Це надзвичайно корисна фішка Telegram, яка робить із месенджера майже соціальну мережу. У WhatsApp можна створювати групи, але вони підходять тільки для переписок між користувачами.

6. Вкладення файлів обмежене 100 Мб

Це надзвичайно мало для месенджера з такою популярністю і такою базою користувачів. На жаль, вирішення цього питання не заплановане в найближчий час. Для прикладу, у Viber цей поріг складає 200 Мб, а у Telegram до 2 ГБ. Різниця зразу відчувається.

7. Web версія месенджера погано синхронізована із смартфоном

Досить часто, повідомлення, які приходять на смартфон, не доходять до Web версії месенджера. Вони просто зникають “по дорозі”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.