Названо додатки, які найбільше розряджають смартфон

Всі ми, власники та користувачі смартфонів, активно користуємося додатками, які розширюють функціонал наших пристроїв і роблять їх максимально комфортними в користуванні. Фактично, всіх користувачів смартфонів можна розділити на дві групи: одні використовують мінімальний набір додатків, інші використовують велику кількість додатків.

До якої б групи ви не належали, але кожен додаток, яким ви користуєтеся, розряджає смартфон. Різниця в даному випадку тільки в тому, які додатки “пожирають” акумулятор, а які ні. Щоб ви максимально вберегли автономність свого смартфона і продовжили термін його експлуатації, буде названо додатки, які найбільше розряджають смартфон. Рекомендується ці додатки використовувати не часто, а час використання зводити до мінімуму.

Згідно різних даних, до списку додатків, які розряджають смартфон найбільше, ввійшла більшість популярних месенджерів, соціальних мереж та сайтів для знайомств.

Для прикладу, в списку таких додатків опинилися месенджер Viber та сервіс для відеозв’язку, які здатні розрядити смартфон на 87 % за короткий проміжок часу. Наступними додатками, які не вміють економно витрачати акумулятор, є Facebook, Instagram, Tinder, WhatsApp, YouTube, Telegram і Zoom.

Зрозуміло, що відмовитися від цих додатків неможливо, але ви можете постаратися хоча б користуватися ними менше часу. Найкращим варіантом буде використання Lite версій цих додатків, або ж використання їх на ПК, або ноутбуці. Таким чином, ви зменшите навантаження на свій смартфон та продовжите термін використання свого смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.