Названо смартфони з металевим корпусом, які актуальні в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо придивитися до більшості смартфонів, які доступні на нашому ринку, то практично всі вони з пластиковим корпусом і нема значення, чи це бюджетний смартфон чи це флагманський. Для користувачів, яким не подобаються смартфони з таким корпусом, буде названо 3 смартфона з металевим корпусом, які актуальні в 2021 році. Переваг в металевому корпусі досить багато, і найперше це більший захист при падіннях та приємніше розміщення в руці.

Honor 30

Першим смартфоном в нашій підбірці стане Honor 30, який відноситься до субфлагманів і був випущений ще минулого року. Цей смартфон, крім алюмінієвого корпусу, отримав 6,3-дюймовий AMOLED екран, процесор Kirin 985 5G, оперативну пам’ять 8 Гб та 128 Гб внутрішньої пам’яті. Крім цього, він отримав стереодинаміки, квадрокамеру з основною на 50 Мп та додатковими 8 Мп + 8Мп + 2 Мп, додатково оптичну стабілізацію та зум 50х. Живиться смартфон від акумулятора на 4000 мАг, чого достатньо для комфортного користування. Також він оснащений модулем NFC, Wi-Fi та Bluetooth 5.1.

Основним недоліком цього смартфона є відсутність сервісів Google і невідомо, чи вони колись з’являться на їхніх смартфонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Poco F3

Наступним представником металевих смартфонів стане Xiaomi Poco F3. Цей смартфон отримав металевий каркас, а зворотна сторона із скла. Щодо характеристик, то він отримав 6,67-дюймовий AMOLED екран, процесор Snapdragon 870 5G, 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті. Крім цього, отримав стереозвук, потрійну камеру з основною 48 Мп та додатковими 8 Мп + 5 Мп, а живиться від акумулятора на 4520 мАг. Він також отримав модуль NFC, Wi-Fi та Bluetooth 5.1. Придбати такий можна за 12 тис грн.

Apple iPhone SE 2020

Останнім представником в цій підбірці став Apple iPhone SE 2020. Стосовно характеристик, то він отримав 4,7-дюймовий IPS дисплей, процесор A13 Bionic, 3 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті. Також цей смартфон отримав камеру 12 Мп та оптичну стабілізацію. Живиться смартфон від акумулятора 1830 мАг та отримав модулі NFC, Wi-Fi та Bluetooth 5.0. Також варто відмітити захист IP67. Придбати такий можна за 14 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.