Названо 5 ознак хорошого бюджетного смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як показує статистика останніх декількох років, українці все частіше і частіше вибирають бюджетні смартфони, як заміну смартфонам середнього класу. Причина на це цілком очевидна — відсутня потреба у переплаті. З цим твердженням можна погодитися, оскільки бюджетні смартфони до 5000 грн, які зараз представлені на ринку, виглядають дійсно сучасно, та й характеристики їхні цілком нормальні, а значить користуватися таким пристроєм можна декілька років і не відчувати себе обмеженим в чомусь. Щоб вам було легше придбати непоганий бюджетний смартфон, буде названо 5 ознак хорошого бюджетного смартфона.

При виборі смартфона, варто звернути увагу на виробника, оскільки в цьому сегменті себе зарекомендували деякі компанії, серед яких варто відмітити Xiaomi з їхніми суббрендами Poco та Redmi, також варто звернути увагу на OPPO, Huawei та Samsung.

Наступним кроком у виборі бюджетного смартфона стане автономність, оскільки більшість представників можна навіть назвати “монстрами автономності” (найчастіше компанія Samsung). Досягають виробники великої автономності в декілька кроків, а саме за допомогою об’ємних акумуляторів, менш енерговитратних процесорів та оптимізації ПЗ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступною ознакою є розмір дисплея. В даному випадку на ринку доступні як смартфони з великими дисплеями, так і з малими. Вибір повинен схилятися під ваші потреби. Одна рекомендація, не дивіться в сторону бюджетних смартфонів із дуже великими дисплеями, оскільки з слабкими процесорами ви не отримаєте дійсно якісної картинки.

Тепер стосовно камер. В більшості бюджетних смартфонів камери середнього рівня, тому очікувати неймовірних фотоможливостей від смартфона за 3000-5000 грн не варто. Бюджетні смартфони отримують такі камери, яких достатньо для більш-менш якісних зображень.

Стосовно дизайну, то тут також не варто очікувати чогось неймовірного, оскільки майже всі такі смартфони пластикові та використовують бюджетний дизайн флагманських смартфонів. Якщо вийде придбати смартфон із захистом від вологи та пилу, то це буде хороший вибір.

Якщо оцінити більшість останніх бюджетних смартфонів, то їх цілком достатньо для повсякденного використання, а саме для дзвінків, перегляду фільмів, геймінгу (не на максимальних можливостях) та більш-менш якісних фото та відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.