Як легко та швидко зменшити споживання енергії акумулятора вашого Android-смартфона

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 01: In this photo illustration, an Apple mobile phone iPhone 6 on the screen of which we can see the battery charge indicator is displayed on February 01, 2018 in Paris, France. Apple has admitted that it was clamping the processors of old iPhone at certain stages of their life cycles, to deliberately slow down the performance of batteries of older models of iPhone. The US Department of Justice and the Securities and Exchange Commission (SEC) are investigating whether Apple has violated stock market legislation in its communication on the voluntary slowdown of older models equipped with used batteries according to Bloomberg website information (Photo by Chesnot/Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автономність смартфона – це мало не найважливіший фактор для кожного користувача. Те, що з часом батарея навіть найдорожчого гаджета зношується – факт. Але в будь-якому випадку ми можемо значно уповільнити цей процес, головне знати як це зробити і що впливає на заряд батареї. У цій статті ми розповімо про найбільш згубне налаштування в Android для батареї, яку повинен скинути абсолютно кожен користувач.

В ідеалі, Андроїд може витримати декілька днів без заряду. Але під впливом всіх цих функцій нам доводиться заряджати гаджет щодня.

Оптимізація

Оптимізація – це налаштування-рятівник для вашого телефону. Щоб заряд не зменшувався, оптимізуйте свій пристрій за декількома пунктами. Це не займе багато часу, вам вистачить і двох хвилин, зате автономність пристрою значно виросте.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Яскравість екрану

Прибираємо яскравість в 100% і включаємо автоматичне визначення. Телефон буде сам підлаштовуватися під навколишнє середовище і економити енергоспоживання екраном.

2. GPS

Часто ми не помічаємо, що він у нас включений. Хоча навіть не потрібно, звичайно якщо ми безперервно не користуємося додатком «Карта». GPS дуже сильно витрачає батарею. Тому не мучте пристрій і відключіть його.

3. Енергоспоживання

Багато хто недооцінює прості налаштування, які легко економлять батарею пристрою. Щоб гаджет розряджався менше потрібно:

  • Вимкнути вібрацію
  • Відключити анімацію в налаштуваннях «для розробників»
  • Задати певний період, після якого екран буде автоматично гаснути

Для того щоб не турбуватися про рівень заряду, слід купувати моделі з батарейками на 4500-5000 мАг. Більшість сучасних гаджетів оснащені саме такою ємністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.