Названо переваги Android над iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спори, яка операційна система краща – Android або IOS, напевно, ніколи не закінчаться. Їх прихильники люто відстоюють свої переваги, пред’являючи свої докази і факти. Однак потрібно визнати, що Android має певні переваги перед IOS, і оскаржити їх не в силах навіть самі фанатичні її користувачі.

Переваги Android над IOS

До переваг ОС Android над IOS можна віднести наступні особливості.

1. Відкритість.
Дана перевага найважливіше і явне перед ОС від Apple. Завдяки відкритості розробники можуть спокійно і вільно поширювати свій контент, не порушуючи при цьому закон про авторські права. Наприклад, в iOS необхідні користувачу програми можна завантажити тільки через AppStore. Якщо ж використовувати Android, то дану процедуру можна здійснити з будь-яких джерел.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Індивідуальний вигляд пристрою.
Іншою перевагою Android є надання користувачу великої кількості можливостей, що стосуються візуалізації та індивідуалізації свого електронного пристрою. Завдяки величезному вибору тим, лаунчер шпалер можна створити свій неповторний і оригінальний дизайн девайса.

3. Сумісність з Google сервісами.
Маючи на руках пристрій з ОС Android можна без труднощів відвідати будь-який веб-сервіс Google. Причому їх перелік постійно зростає, що дає можливість скористатися різними потрібними інструментами. Причому деякі з них в даний час складають конкуренцію розробкам компанії Apple. Наприклад Google Now за популярністю практично зрівнялася з Siri.

4. Обмеження при підключенні до мобільного оператора.
Власники смартфонів з ОС компанії Apple знають, що вони обмежені у виборі оператора зв’язку. На відміну від них девайси на базі Android можуть працювати з будь-якою компанією оператором. В даному випадку вони можуть вибрати сім-карту будь-якого оператора без обмежень. Це ще одна очевидна перевага Android.

5. Програвач Adobe Flash.
Більшість сайтів, на яких розміщений відео контент мають в своїй основі технологію Flash. Фахівці Apple відмовилися від її підтримки, зробивши вибір на користь HTML 5. Апарати на базі Android підтримують флеш-програвач, що дає можливість переглядати медіа-контент на цій технології.

6. Підтримка віджетів.
Перераховуючи переваги Android, варто згадати і віджети. Вони являють собою іконки, що дозволяють моментально перейти до додатка або відкрити необхідну інформацію. Завдяки цьому підвищується функціональність гаджета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.