Названо 3 круті функції Telegram, які точно вам сподобаються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви користуєтесь месенджером Telegram не так давно, то ймовірно ви не знаєте про всі його можливості. Сьогодні мова піде про 3 круті функції Телеграм, які точно вам сподобаються і зроблять досвід користування месенджером ще кращим.

Якщо ви любите впорядкованість у всьому, вам точно пригодиться функція, за допомогою якої все можна розділити по папках. Тобто ви можете створити окремі папки для певних чатів чи каналів. Для цього вам потрібно перейти в Налаштування – Папки. Далі ви уже можете створювати необхідні вам папки та додавати до них контакти, чати та інше.

Вбудовані боти – це наступна справді крута функція в Телеграм. Спробуйте в полі для написання текстового повідомлення ввести @pic груша, і вам зразу буде представлена велика кількість картинок із грушами. Також ви можете повторювати ті ж дії з @youtube, @gif чи @vkmusic_bot.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І третя функція – фоторедактор. Це те, чого не вистачає в багатьох програмах, а тут фоторедактор досить непоганий. Для цього вам потрібно відправити фотографію в «Вибране» та натиснути на позначку олівця «Редагувати». Таким чином ви можете обрізати фото, редагувати контраст, насиченість та інші параметри, а ще додавати стікери чи писати текст.

Звісно, це не всі доступні функції в Telegram, про які ви, ймовірно не знали, далі будемо продовжувати дану тему. Залишайтесь з нами!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.