Названо 4 міфи про смартфони, в які всі вірять

Не всі розбираються в світі техніки і часом ми ведемось на коментарі таких же «фахівців», як і ми. І збираємо в своїй пам’яті неправдиві дані. Не все те, що ми чуємо від консультантів в магазині або в передачі по телевізору – правда. Сьогодні ми спростуємо 4 популярних міфи про смартфони, в які так часто вірять.

1. Заряджати смартфон треба лише оригінальної зарядкою.

Цей міф не раз озвучували менеджери магазинів техніки, коли хотіли продати дорожчий пристрій для зарядки. Насправді ж, оригінальний зарядний пристрій чи ні – особливої ролі не грає. Головне, щоб він було хорошої якості. Тобто ви можете не переплачувати за оригінальні дроти , але купувати зарядку за 50 гривень теж не варто. Краще зупиниться на варіанті з середньою вартістю

2. Скло захистить екран при падінні

Ще один міф, глибоко засівший в народі. Немає ніякої гарантії, що скло захистить ваш смартфон, якщо ви його випадково упустили. Досить часто, у користувачів б’ється скло смартфона ПІД склом. А захист залишається в цілості. Це все через те, що скло здатне захистити тільки куточки екрану, якщо смартфон полетить «плазом» то, на жаль, воно не допоможе.

3. Популярність і розкрученість бренду визначає якість техніки

Тут спрацьовує правило – дорогий, значить хороший. Але чи дійсно ми завжди переплачуємо в два, а то і в три рази більше саме за якість? Насправді економічні гаджети коштують менше, так як збираються на заводах з більш простих деталей. Тобто у брендів ці деталі просто сучасніше, що ніяк не гарантує якість і надійність. Причому це стосується далеко не всіх деталей. Смартфони за 5к і 25 цілком можуть мати однаковий процесор або камеру.

4. Через плівку погано працює тач екрану

Якби цей міф був правдою, то ніхто б не користувався плівками, інакше навіщо стільки незручностей? Насправді, давно, коли смартфони тільки з’являлися на ринку і екрани були ще мало розвинені – вони не завжди могли вловлювати пальці через погано наліплену плівку. В даний час всі екрани інші, їм плівка не перешкода!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.