У мессенджері Viber розповіли корисні «хитрощі»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мессенджері Viber розповіли корисні «хитрощі», яких ви могли не помічати. Багато користувачів з якоїсь причини не знають всіх «фішок» популярного месенджера Viber. На офіційному порталі соціальної мережі регулярно повідомляється про багатьох новинках. Так, наприклад, в блозі месенджера розповіли більше про відправку повідомлень і про спільноти.

Варто підкреслити, що всі знають про можливість створити невелику бесіду на компанію друзів. Однак якщо ви хочете створити робочий чат, то це теж можна зробити: в групових чатах можуть спілкуватися близько 250 чоловік. При цьому у кожного з них буде право і писати повідомлення, і відповідати на них. Дуже зручна комунікація серед колег.

Також можна створити групу до 50 осіб так, щоб вони не могли писати повідомлення. В такому випадку щось друкувати може лише адміністратор / модератор, тобто – ви самі. Крім того, в Viber користувачі можуть створювати великі бесіди, ніж багато хто користується. Наприклад, використовують різні системи для спаму. Правда, потім нерідко таких користувачів блокують.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному порталі представники соціальної мережі також розповіли, що з’явилися і анонімні чати. Так, користувачі можуть спілкуватися в особистій бесіді (тільки удвох), при цьому не розкриваючи свої особисті дані (тобто, номер телефону, який зазвичай буде висвітлюватися). Крім того, ви завжди зможете вибрати модераторів, які будуть допомагати вам стежити за правилами в співтоваристві. Тих учасників, які порушують правила, завжди можна заблокувати.

Якщо говорити про спільнотах, то в месенджері, створюючи свою групу, клієнт зможе не тільки реалізовувати свій контент, а й користуватися статистикою розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.