Названі способи уникнути крадіжки даних при ремонті смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Агентство “Прайм” взяло інтерв’ю у провідного експерт АНО “Діалог” Тимофія Ві, в рамках якого фахівець назвав способи уникнути крадіжки грошей при ремонті смартфона.

Так, при поломці пристрою необхідно вибирати перевірені сервісні центри. Запідозрити ненадійний центр можна, якщо його співробітники просять передати паролі від гаджета або залишити сім-карту. Крім іншого, перед тим, як віддавати смартфон в ремонт необхідно здійснити резервну копію даних. Зробити це можна за допомогою хмарних сервісів або ж за допомогою особистого комп’ютера.

У той же час, якщо телефон перестав подавати ознаки “життя”, перенесення даних вже неможливе. У зв’язку з цим фахівець порадив здійснювати резервне, в якості профілактики, час від часу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

” А вже в центрі ремонту попросіть стерти всі дані, аби дати пароль від телефону, адже після повернення гаджета в ваші руки всю інформацію можна буде відновити” , – зазначив Ві.

Також експерт рекомендував встановити на важливі папки складні паролі, встановити дворівневу аутентифікацію за номером телефону в банківською програмою і не включати режим “налагодження через USB”. Крім того, перед здачею пристрою на ремонт слід вийняти з нього сім-карту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.