Названо 5 причин, чому багато пенсіонерів погоджуються на невигідні пропозиції мобільних операторів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми часто чуємо від людей старшого віку, знайомих або родичів, що у них кудись пропадають гроші на телефоні, хоча вони нічого не підключали, інтернетом не користуються, а просто розмовляють по телефону. Обговоримо, чому багато пенсіонерів погоджуються на невигідні тарифи, які запропонували підприємливі оператори.

Соромляться відмовити

Одна з причин – сором. Адже людина старалася – стільки всього розповіла, пояснювала, запропонувала, була ввічлива і чемна. Такій людині складно відмовити, а тим більше – професіоналу.

Позначається і радянське виховання, завдяки якому пенсіонерам ніяково відмовляти комусь, хто доклав зусиль. Адже будь-яка робота, відомо, повинна бути оплачена хоча б культурною поведінкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вірять оператору

Людям пенсійного віку властиво вірити тим, хто пропонує послуги з дбайливим виглядом. Вони вважають, якщо оператор або менеджер запропонував вигідні умови, значить, він дійсно бажає кращого для клієнта.

Насправді співробітникам мережі мобільного зв’язку невигідно пропонувати бюджетні послуги і економні тарифи. Мета будь-якої компанії – збагачення за рахунок коштів клієнтів. І чим більше цих коштів надійде, тим багатшим буде компанія.

Приймають рішення відразу

Будь-яку пропозицію потрібно спочатку як слід обміркувати, а потім уже погоджуватися або відмовлятися. Але співробітники мобільних операторів завжди говорять так складно і грамотно, що з ними хочеться погодитися відразу.

І це стосується не тільки пенсіонерів. Грамотно поставленою мовою можна ввести в оману будь-яку людину.

Не вміють оперувати цифрами

Співробітники мобільних операторів спритно орудують цифрами і фактами. Вони прагнуть перевантажити співрозмовника часто непотрібною інформацією, щоб вимкнути його мозок.

Навіть бувалі люди не завжди можуть швидко зрозуміти, яку саме вигоду надає та чи інша послуга. Що вже говорити про пенсіонерів, які часто з великими труднощами оперують цифрами і аналізують інформацію.

Не знають про спеціальні умови

Практично будь-який мобільний оператор може запропонувати пенсіонеру дійсно вигідні умови, але далеко не кожен співробітник розповість про них. Ось і вилітають гроші в трубу в тому самому місці, де можна було б істотно заощадити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.