Названо 5 основних помилок, які українці роблять у банкоматів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дана тема продовжує бути актуальною, так як банківськими картками, відповідно і банкоматами користуємося ми все. І так, давайте відразу до суті.

Перша помилка – дозволяти людям у черзі за вами в банкомат підходити надто близько. Не варто соромитися або боятися, попросіть людини ззаду “не дихати вам у спину» і не стежити за вашими діями з боку.

Друга помилка – при наявності в банкоматі можливості здійснення операцій безконтактним методом, користуйтеся їм. Це допоможе вам уникнути можливих проблем з зажовуванням картки тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя помилка – якщо ви двічі ввели пароль і він не вірний, не робіть цього в третій раз. Далі ваша карта буде заблокована на термін, встановлений банком де ви обслуговуєтеся.

Четверта помилка – перевіряйте банкомат на справність. Тут варто звернути увагу на його екран і перевірити чи немає незавершених угод попереднього користувача. Рекомендується перед початком проведення своїх операцій натискати кнопку «Скасування».

П’ята помилка – чек. Після здійснення операції не відмовляйтеся від отримання чека, так як в разі збоїв в банкоматі, у вас буде підтвердження ваших дій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.