6 порад, які допоможуть працювати вашому смартфону швидше

Тема смартфонів не залишає нас, так як про них можна говорити ще дуже багато. І от сьогодні ми хочемо надати вам 6 порад, які допоможуть працювати вашому смартфону швидше.

  1. Не залишайте працювати в фоновому режимі ті додатки, які вам не знадобляться найближчим часом. Не збирайте в браузері колекцію вкладок, видаляйте непотрібні додатки та історію смс-повідомлень.
  2. Не рекомендується використовувати віджети або хоча б обмежте їх кількість, так як вони загружають систему, а інформація, яку вони повідомляють є не завжди актуальною.
  3. Якщо ви не використовуєте в даний час Bluetooth, Wi-Fi та мобільну мережу, краще вимкніть.
  4. Не варто використовувати різноманітні ефекти та живі шпалери, так як їх використання частіше призводить до загрузки роботи смартфона, відповідно до його некоректної роботи.
  5. Завантажуйте додатки лише з офіційних магазинів чи Play Market, так як завантаження програм з сторонніх ресурсів може призвести до сповільнення роботи системи та можливості завантаження вірусних програм.
  6. Не заповнюйте пам’ять вашого смартфона повністю. Рекомендується залишати пам’ять смартфона вільною не менше ніж на 20%, так як її переповнення також призводить до сповільнення роботи вашого смартфона та частих помилок системи.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.