Який Android-смартфон вибрати замість iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Топовий iPhone 12 – це хороший смартфон, але є багато користувачів, яким не потрібні фішки екосистеми Apple, або просто не подобається iOS, її закритість та інші недоліки iPhone. У такому випадку набагато краще буде вибрати топовий Android-смартфон за ту ж ціну, який запропонує великий перелік переваг та фішок. Ми зібрали 5 найкращих варіантів, які варто купить замість iPhone 12.

Xiaomi Mi 11

Компанія Xiaomi пропонує більш доступні рішення, ніж більшість конкурентів, при цьому має всі флагманські характеристики, і навіть такі, яких немає у iPhone 12. Модель оснащена загнутим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Quad HD+ та частотою оновлення 120 Гц.

Смартфон оснащений акумулятором об’ємом 4600 мАг, в якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 55W та швидкої бездротової зарядки потужністю 50W. Смартфон отримав основну камеру з головним сенсором 108 МП, ультрашироким 13 МП та телефото 5 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S21

Samsung пропонує одразу три смартфони у модельному ряду Galaxy S21 – Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 Plus та Galaxy S21 Ultra. З важливих фішок слід звернути увагу на топовий AMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц та захист від вологи та пилу за стандартом IP68. Досить важливим також є цикл підтримки – моделі будуть отримувати оновлення до нових версій Android протягом 3 років та оновлення безпеки протягом 4 років.

Особливо цікавою є модель Galaxy S21 Ultra, яка, щоправда, дорожча за iPhone 12. У цій моделі користувач отримує два телефото сенсори – з трикратним та десятикратним оптичним зумом, більший акумулятор та підтримку стилуса S Pen. Всі решта фішки, притаманні сучасним флагманам, також на місці.

Google Pixel 5

Компанія Google останнім часом змінила стратегію розвитку своїх флагманських смартфонів, оснастивши свій Pixel 5 середньобюджетним чіпсетом. Через це дана модель не підійде любителям пограти на смартфоні. Щоправда, він ідеально підійде для любителів фотографії, оскільки вони отримають основну камеру з головним сенсором 12 МП та ультрашироким 16 МП.

Pixel 5 має топовий OLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц, акумулятор об’ємом 4080 мАг, і при цьому достатньо компактний. З інших фішок Pixel 5 варто звернути увагу на підтримку стандарту захисту від вологи та пилу IP68, а також бездротову зарядку.

Oppo Find X3 Pro

У випадку, якщо вам хочеться дизайнерський смартфон, який буде привертати до себе увагу, слід звернути увагу на Oppo Find X3 Pro. Це преміальна модель компанії Oppo, яка виконана зі скла та має дуже незвичний дизайн основного блока камери. Також це перший смартфон з так званою “камерою-мікроскопом”, яка може знімати об’єкти набагато ближче, ніж стандартні макро-камери.

Окрім “камери-мікроскопа”, Oppo Find X3 Pro отримав основну камеру з головним та ультрашироким сенсорами по 50 МП, а також телефото сенсор з трикратним оптичним зумом. За роботу моделі відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, є підтримка швидкої зарядки потужністю 65W та бездротової зарядки потужністю 30W. На жаль, як і у випадку Samsung Galaxy S21 Ultra, ціна цієї моделі відчутно більша, ніж у iPhone 12.

Poco F3

У випадку, якщо ви хочете отримати всі фішки флагманського Android-смартфона за доступною ціною, варто звернути увагу на Poco F3, який може запропонувати їх, будучи майже вдвічі дешевшим за iPhone 12. Модель отримала флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 870 та OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц.

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 33W. Модель отримала основну камеру, яка включає головний сенсор 64 МП, ультраширокий 8 МП та макро 5 МП. З коробки смартфон поставляється з операційною системою MIUI for Poco.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.