Як швидко зарядити смартфон?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів смартфонів знають, що в силу підвищеної продуктивності телефонів, батарейна частина має властивість швидко розряджатися. В цьому випадку потрібно мати під рукою профільний зарядний пристрій (ЗП), яке в наш час можна знайти у вільному продажу не тільки в дротовому, але навіть в бездротовому виконанні.

У плані дешевизни і надійності високо котируються перші версії. Бюджетні моделі, як правило, здатні зарядити «всього» один телефон, тоді як інші – відразу – 4 одиниць і останні часто мають ще світлодіодне підсвічування, що підказує одне – обладнання знаходиться в робочому стані.

Процесор зарядки батарейній частини телефону буде відбуватися на порядок швидше, якщо звернути увагу на кабель. Кабелі хорошої якості часто здатні підтримувати до 5 А, і можуть мати на шнурі ще індикатор заряду. Брати гранично дешеві кабелі, здатні ледь гарантувати до 0.7 А, не можна порахувати доречним рішенням – батарейна частина зможе заряджатися довго. Це в кращому випадку. У гіршому варіанті- батарея взагалі може вийти і ладу, і тому на кабелі краще не економити брати кращі версії, часто мають сталеву, тканинну або навіть силіконову оплетку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що робити, якщо провідний тип технології виявляється незручним в користуванні? В цьому випадку краще вибирати бездротові зарядні станції, деякі версії яких здатні одночасно зарядити батарейну частина ще й годині або планшета. Деякі моделі бездротових станцій можуть оснащуватися технологією швидкої зарядки у вигляді QC2, завдяки якій батарейна частина заряджається до 60 відсотків буквально за 30 хвилин.
Що робити, якщо порт зарядки телефону вже почав розхитуватися? В цьому випадку негайно рекомендується застосовувати магнітну підставку, яка ще дозволяє утримувати телефон в потрібній позиції. І така підставка дозволяє повертати телефон в межах 360 градусів!

Відмінним рішенням для будь-якого телефону виявиться придбання магнітного кабелю, що складається з кабельної основи і додаткового перехідника у вигляді коннектора. Останній акуратним чином вставляється в порт зарядки і далі кабель притискається до конектора за допомогою магнітної технології. Вартісна складова магнітного кабелю утримується на високому рівні, але якщо брати до уваги, що порт зарядки телефон взагалі не буде розхитуватися і його не доведеться лагодити, то можна бути впевненим в одному – телефон прослужить до тих пір, поки морально не застаріє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.