П’ять причин купити кнопковий мобільний телефон замість смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В яких випадках вам більше підійде мобільний телефон з кнопками, аніж звичний смартфон з великим екраном

Майже 20 років тому в світі мобільних пристроїв сталася революція – розпочалася популяризація смартфонів і масова відмова від класичних кнопкових телефонів. Тоді смартфони виграли за рахунок практичності, функціональності та зручності.

Але за вікном вже 2021 рік, а кнопкові телефони ще не зникли. Ба більше: у деяких людей вони користуються попитом. І мова не лише про пенсіонерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось вам п’ять випадків, коли кнопковий телефон буде кращим вибором, аніж звичний смартфон з великим екраном.

1. Небажання бути завжди онлайн
Сучасні смартфони та додатки влаштовані таким чином, щоб ви весь час були в мережі і не пропускали нічого важливого. І багатьом починає набридати постійне життя онлайн. Щоб змінити це, можна перейти на кнопковий телефон.

2. Небажання ділитися особистою інформацією
Будь-який і додатки в ньому активно збирають ваші особисті дані – від дня вашого народження до контактів з вашої телефонної книжки. Причому найактивніше особисту інформацію збирають найпопулярніші додатки. Детально про це «Главком.Техно» розповідав у матеріалі за цим посиланням.

А ось з кнопковими телефонами такої проблеми немає.

3. Потрібна висока витривалість та автономність
Сучасні смартфони – це надзвичайно складні та вразливі пристрої. Вони часто ламаються, потребують складного програмного забезпечення та великої кількості енергії для роботи процесора, операційної системи та додатків.

А ось кнопкові смартфони завжди славилися своєю міцністю, враховуючи що ними можна «розбивати горіхи» і вони можуть вільно падати на підлогу, та продовжують далі працювати.

Також кнопкові мобілки потребують мінімум енергії. І можуть працювати на одній зарядці тиждень.

4. Потрібен дуже дешевий телефон
Це напевно одна з найважливіших причин популярності кнопкових телефонів. За сміхотворну суму ви отримуєте пристрій, який зможе працювати без зарядки тиждень, буде міцним та невеликим. І все це буде коштувати не більше 500-700 грн.

5. Бажання виділитися
Не треба виключати й той факт, що кнопковий мобільний телефон – це можливість виділитися. Тим більш, що останнім часом у продажу з’явилися сучасні моделі із збільшеним функціоналом та автономністю.

Активно розвитком кнопкових телефонів займаються Nokia, Philips, Fly та BQ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.