ТОП-3 безкоштовних антивіруса для Windows в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі ми користуємося комп’ютерами або ноутбуками і питання їх захисту завжди повинен бути на першому місці. Захист може проявлятися як у встановленні паролів і інших методів аутентифікації користувача, так і у використанні антивірусних програм. Сьогодні будуть названі 3 безкоштовних антивіруса для Windows в 2021 році.

1. Захисник Windows

У більшості випадків, цей антивірус вважають одним з кращих за його зручність у використанні. Крім цього, він добре справляється з погрозами ПК у вигляді троянських вірусів і інших відомих вірусів. Однозначно, його перевагою є те, що він вже встановлений в системі Windows.

2. Zillya

Це популярний український антивірус, який отримав дозвіл для захисту ПК держслужбовців, освітніх ПК і звичайних ПК. Цей антивірус пропонує як безкоштовну версію (для будинку), так і платні версії для бізнесу, смартфонів і державних установ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Kaspersky Security Cloud Free 2021

Представляти антивірус Kaspersky Security немає необхідності, оскільки він колись був встановлений на більшості ПК. Всі добре пам’ятають характерний звук, який з’являвся при виявленні загрози ПК.

А які антивіруси використовуєте Ви?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.