Які топові бездротові навушники вибрати, крім AirPods Pro?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви – щасливий власник топового смартфона, скоріш за все, у ньому немає стандартного мініджека 3.5 міліметра для підключення навушників, тому для комфортного користування вам знадобляться Bluetooth-навушники, а у більшості випадків найзручнішими є навушники форм-фактору TWS – два окремі навушники з зарядним кейсом. Безумовно, завжди можна взяти Apple AirPods Pro, які є стандартом на ринку, але є й цікавіші та менш відомі рішення, які варто розглянути, як альтернативний варіант.

Samsung Galaxy Buds Pro

Якщо ваш вибір – автономність та функціональність, Samsung Galaxy Buds Pro – найкращий варіант. Ці навушники пропонують буквально найкращу автономність на ринку, коштуючи 140 доларів, або близько 5000 гривень на українському ринку. Автономність у деяких випадках складає більше 11 годин без зарядки від кейса.

В плані звуку Galaxy Buds Pro також не розчаровують – у них чудові баси, які при цьому не переважують решту частот, завдяки чому створюється чудовий звук при прослуховуванні музики будь-якого жанру. Також у навушників хороші мікрофони та непогана система шумоізоляції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особливо ці навушники сподобаються користувачам музикального сервісу Spotify, оскільки у навушників є інтегровані жести для Spotify за допомогою спеціальних сенсорних панелей. Однією з найкращих фішок навушників Samsung також є часті оновлення – компанія навіть додала інтеграцію зі Spotify до старіших моделей Galaxy Buds.

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Одними з найкращих бездротових навушників на ринку в принципі є флагманські Sennheiser Momentum True Wireless 2. Компанія Sennheiser завжди була флагманом у аудіоіндустрії і продовжує випускати флагманські аудіопродукти у багатьох сегментах. Перше покоління Sennheiser Momentum True Wireless могло запропонувати чудовий звук, щоправда, за досить високою ціною.

Загалом ці навушники можна назвати найкращими серед всього, що зараз представлено на ринку. Якщо порівнювати їх з AirPods Pro від Apple, можна зауважити відчутну різницю у звуці, який відрізняється від усього, що є на ринку. Крім цього, у навушників хороша автономність та є підтримка швидкої зарядки.

Щоправда, недолік першого покоління, тобто досить висока ціна навушників, залишився – навушники коштують, в середньому, понад 8000 гривень або близько 300 доларів. У випадку, якщо вам не потрібне активне поглинання шумів та важлива ціна, можна звернути увагу на майже вдвічі дешевші Sennheiser CX 400BT.

Jabra Elite 85t

Jabra Eltie 85t – це перші навушники відомої компанії Jabra з підтримкою активного поглинання шумів, причому воно активоване за замовчуванням. Також у навушників є захист за стандартом IPX4, що зустрічається далеко не у всіх конкурентних рішень.

За замовчуванням основний акцент зроблений на баси, але це можна змінити у еквалайзері через мобільний додаток Jabra. Також додаток дозволяє переключатися між аудіорежимами та режимом активного поглинання шумів, переназначати жести та робити багато іншого. Навушники достатньо комфортні, тому не викликають дискомфорту після тривалого використання.

Також у них досить непогана автономність – переважно вона складає понад 5 годин на одному заряді з включеним режимом активного поглинання шумів. У навушників є підтримка зарядки через USB-C та бездротової зарядки, що досить важливо. Ціна на це рішення, очікувано, досить висока – вони коштують близько 7000 гривень або 250 доларів.

Beats Powerbeats Pro

Beats Powerbeats Pro – це хороший варіант топових навушників для тренувань, оскільки у них, крім всіх сучасних фішок, передбачене також надійне кріплення до вуха. Як і Apple AirPods та Apple AirPods Pro, Beats Powerbeats Pro використовують чіпсет Apple H1, який дозволяє викликати асистента Siri та має хорошу енергоефективність.

Ще однією дуже важливою фішкою Powerbeats Pro є автономність – на одному заряді навушники можуть працювати близько 11 годин, що випереджає показники більшості конкурентів приблизно вдвічі. Звук достатньо непоганий, але в цьому плані навушники програють Jabra, Samsung і, звісно, Sennheiser.

При цьому у них і ціна нижча, ніж у представлених вище рішень від Jabra та Sennheiser – навушники коштують близько 6000 гривень або 200-250 доларів. Слід розуміти, що це варіант не для всіх, і він ідеально підійде саме любителям займатися спортом у навушниках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.