Названо 5 причин, чому кнопкові телефони знову популярні серед українців

Якщо спробувати згадати 2010 рік, то він був переломним для смартфонів та кнопкових телефонів. Саме тоді розпочалася популяризація смартфонів і масова відмова від класичних кнопкових телефонів. Тоді це було надзвичайно технічно, багатофункціонально і надзвичайно практично та гарно. Тим самим, кнопкові телефони уступили місце смартфонам, оскільки не пропонували того функціоналу, що смартфони. Час проходить, і вже 2021 рік, а кнопкові телефони ще не зникли, навіть більше, вони знову стають популярними. Сьогодні було названо 5 причин,
чому кнопкові телефони знову популярні серед українців.

Сучасні моделі кнопкових телефонів

Останні 2-3 роки на ринок знову повернулися кнопкові телефони, але вже більш сучасні із збільшеним функціоналом та автономністю. На ринку знову були представлені нові телефони від Nokia, Philips, Fly, BQ та інших відомих виробників кнопкових телефонів. Цілком зрозуміло, що більшість українців зрозуміли, що кнопкові телефони цілком справляються з більшість потреб.

Українцям набридли смартфони та цілодобовий “онлайн”

Сучасні смартфони та розробники різноманітних додатків розроблені таким чином, щоб ви весь час були в мережі і не пропускали нічого важливого. Українцям починає набридати життя в мережі і щоб полегшити собі життя, переходять на кнопкові телефони, в яких нема необхідності весь свій вільний час проводити в інтернеті.

Проблеми конфіденційності

Останні декілька років частішими стали випадки злому смартфонів та заволодіння конфіденційною інформацією. Причиною цього стають вразливості додатків та операційних систем смартфонів. Також варто не забувати, що в смартфонах знаходиться дійсно велика кількість конфіденційної інформації, починаючи з соціальних мереж та онлайн-банкінгу і закінчуючи особистими фотографіями.

Висока міцність

Сучасні смартфони надзвичайно крихкі у використанні і в багатьох сферах діяльності не підходять для повсякденного використання. Кнопкові смартфони завжди славилися своєю міцністю, враховуючи що ними можна «розбивати горіхи» і вони можуть вільно падати на підлогу, та продовжують далі працювати.

Низька ціна

Це напевно одна з найважливіших причин популярності кнопкових телефонів. За сміхотворну суму ви отримуєте пристрій, який зможе працювати без зарядки декілька днів, буде виконувати більшість поставлених задач, буде міцним та невеликим по розмірах. І все це буде коштувати не більше 500-700 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.