ТОП-5 найкращих смартфонів, які мають підтримку мереж 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2019 рік був роком, коли смартфони з підтримкою мереж 5G почали з’являтися на полицях магазинів, а потім в 2020 році ця технологія вийшла на пік своєї популярності, коли великі оператори мобільного зв’язку світу підтримали цю нову і надшвидку мережеву інфраструктуру, а безліч виробників почали пропонувати смартфони флагманського рівня з 5G модемами на борту.

Тепер, з початком 2021 року, вже існує великий вибір смартфонів з підтримкою мереж 5G , які варто розглянути в якості нової покупки, і немає вагомих причин, не купувати смартфони, які мають підтримку цієї нової технології.

Звичайно, впровадження нових технологій завжди супроводжуються високою ціною пристрою, і якийсь час підтримка мереж 5G дійсно була обмежена вузьким колом висококласних і флагманських пристроїв. В даний час все трохи інакше, оскільки все більше смартфонів середнього і навіть бюджетного класу тепер також мають підтримку мереж 5G .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. iPhone 12

Apple треба було трохи більше часу, щоб впровадити технологію 5G в свої смартфони, але очікування того варте. Володіючи розробленим Apple модемом 5G з підтримкою широкого спектру діапазонів, iPhone 12 – кращий iPhone для тих, хто хоче надшвидкої роботи в мережі і всіх пов’язаних з цим переваг.

2. Samsung Galaxy S21 Ultra

Після розчарував користувачів в 2020 році Galaxy S20 Ultra, Samsung нарешті реабілітувала себе завдяки випуску нового смартфона Galaxy S21 Ultra , який може запропонувати майже все, що ви можете побажати від Android смартфона флагманського рівня з підтримкою мереж 5G – правда при ціні, яка занадто висока для більшості покупців, і в форм-факторі, який буде просто занадто великим для деяких.

3. OnePlus 8T

Великі цифри у всіх характеристиках цього смартфона, крім ціни, роблять OnePlus 8T відмінною покупкою. Він дешевше, ніж стандартна версія OnePlus 8 , і тим не менше оснащений дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, а також є першим з смартфонів компанії, який підтримує неймовірно швидку зарядку потужністю 65 Вт.

4. Google Pixel 5

Перший флагман компанії Google з підтримкою мереж нового покоління 5G – Pixel 5 йде іншим шляхом, ніж його попередники, демонструючи операційну систему Android 11 в міру своїх можливостей, але при цьому не містить експериментальних функцій попередніх поколінь, роблячи ставку на більш консервативне обладнання.

5. Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 демонструє бездоганну продуктивність завдяки процесору Qualcomm Snapdragon 888 з вбудованою підтримкою мереж 5G , який доповнюють з 8 Гб оперативної пам’яті і значний обсяг вбудованої пам’яті.

Пишіть в коментарях про смартфони, які працюють в мережах 5G, і чи є необхідність в мережах 5G в даний час?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.