Названі головні мінуси операційної системи MIUI

В кінці січня вийшов пост з ключовими перевагами фірмової оболонки MIUI на мій погляд. З того моменту я намагався знайти якісь серйозні вади полюбилася мені надбудови. Зараз я готовий виділити 4 нюанси, які мене не влаштовують в MIUI.

Лаги інтерфейсу

Якщо ви подивитеся відгуки на будь-який смартфон Xiaomi, то помітите, що частина користувачів постійно скаржиться на пригальмовування і фризи. Частково це правда, але все-таки користувачі перебільшують. Звичайно, іноді девайс подлагівает, але це буває рідко. Смикати анімацій на своєму пристрої я практично не спостерігаю. 

Єдиний серйозний баг, який я виявив – повне зависання центру повідомлень при автоматичному переході в темний режим. Зазвичай це відбувається через хвилину-дві, хоча зрідка доводиться навіть перезавантажувати апарат.

Реклама

Деяких власників гаджетів Xiaomi так сильно дратує реклама, що вони розповідають про неї взагалі всюди – від відгуків на Маркеті до коментарів на Ютубі. Знову ж, рекламні пропозиції проскакують в системі, але їх можна легко відключити. Одним із способів відключення ділився сам бренд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.