Топ-8 фішок для Viber на смартфоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Viber є популярним месенджером. Він зручний у використанні, привабливий в дизайні і має кілька корисних функцій, які сподобаються будь-якому користувачеві. Найчастіше Viber використовується на телефоні, тому варто знати про корисні лайфхаки, які допоможуть спростити процес використання мессенджера.

Лайфхак 1. Яскраве виділення повідомлень

Viber пропонує своїм користувачам не просто спілкуватися, а робити це яскраво і незабутньо. Так, наприклад, для виділення особливо яскравих життєвих подій можна використовувати спеціальні кольорові фони. Досить знайти їх в доповненнях до додатка і встановити. Тоді спілкування з близькими людьми дійсно може стати яскравіше!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лайфхак 2. Створення розсилок

Іноді одну і ту ж інформацію необхідно терміново повідомити відразу декільком людям. Писати кожному окремо досить довго, а об’єднати їх в одну групу не завжди доречно. Тому Viber пропонує створювати розсилки, в які можна включати будь-який контакт, при цьому це не буде якимось загальним чатом. Кожному співрозмовнику просто прийде повідомлення з розсилки, що досить зручно в екстреній ситуації.
Причому з розсилки завжди можна когось прибрати, але співрозмовник про це не дізнається!

Лайфхак 3. Згадка користувачів в груповому чаті

Іноді людина по ряду причин довго не може зайти в Viber для прочитання накопичилися повідомлень. Найчастіше користувачі навіть відключають звук повідомлень, особливо якщо мова йде про груповий чат. Але так можна пропустити якусь важливу інформацію. Тому додаток пропонує своїм користувачам використовувати згадку конкретних людей в чатах, щоб вони точно побачили потрібне повідомлення. Для цього необхідно ввести «@», а після вибрати потрібний контакт. Тоді повідомлення для цього контакту не загубляться.

Лайфхак 4. Закріплення повідомлення

Цей лайфхак буде корисний для адміністраторів різних чатів. Якщо намічається якийсь захід, розіграш, або просто потрібно повідомити всім важливу інформацію, то можна скористатися функцією закріплення повідомлення вгорі чату. Таким чином, кожен користувач чату буде бачити це повідомлення, а значить, не пропустить чогось важливого.

Лайфхак 5. Пошук стікерів

Багато людей люблять стікери. Тому часто використовують їх в своїх повідомленнях. Але довгий пошук потрібного зображення стомлює, та й позбавляє всякого бажання його використовувати. У Viber же можна досить швидко знайти потрібний стікер. Для цього потрібно зайти у вкладку стікерів, натиснути на пошук і ввести слово, яке може описувати зображення, наприклад, «Як справи?», «Спасибі!» і т.і.

Лайфхак 6. Додавання посилань і відео в «Вибране»

Буває так, що користувачеві необхідно поділитися однією і тією ж посиланням або відео з різними людьми і в різний час. Кожен раз шукати потрібну інформацію не дуже зручно, тому Viber пропонує своїм користувачам зберігати посилання та відео в «Вибране», щоб ніколи не втрачати і оперативно відправляти ці файли іншим людям.

Лайфхак 7. Видалення відправлених повідомлень

Іноді трапляються ситуації, коли необхідно видалити повідомлення, яке було не туди відіслано або ж просто вже не актуально. У Viber це зробити простіше простого, причому можна видалити не тільки у себе на телефоні, а й у інших людей. Для цього потрібно утримувати непотрібне повідомлення, а потім вибрати значок «Видалити у всіх». І навіть якщо повідомлення вже було прочитано, воно все одно зникне.

Лайфхак 8. Автозбереження повідомлень

Іноді потрібно зберігати всю переписку, але є страх, що давні повідомлення можуть автоматично видалятися. Щоб цього не сталося, необхідно налаштувати резервне копіювання повідомлень з певною періодичністю. Зробити це можна в налаштуваннях в розділі «Ще».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.