Названо найбільш незвичайні способи як продовжити життя старому смартфону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні користувачі звикли міняти смартфон кожні рік-два. Зрозуміло, що в даному випадку у багатьох з них накопичується ціла купа давно невикористовуваних гаджетів. Однак, як відзначають експерти, не варто поспішати нести їх на барахолку або викидати. Застарілі моделі цілком можуть стати в нагоді і знайти друге життя.

Як правило, у старого смартфона вже і батарея не тримає, та й продуктивності замало. Зате він все ще може стати помічником для водія. Наприклад, його можна використовувати в якості навігатора або навіть як відеореєстратор. Розширити функціонал пристрою в машині допоможуть системи, на зразок Android Auto та інші. Крім того, у смартфона є можливість знайти друге дихання в якості GPS-трекера. Сьогодні таким функціоналом нерідко користуються багато велосипедистів, встановлюючи на пристрій спеціальні додатки, які перетворюють його в справжній велокомпьютер.

Крім того, старий смартфон цілком може виступити в якості домашнього мультимедійного центру. Потрібно лише підключити до нього колонки і використовувати улюблений музичний стрімінговий сервіс. Є й більш незвичайні способи використання відпрацьованих своїх гаджетів. Наприклад, девайс цілком може виступити в ролі цифрової фоторамки або годин з будильником. На нього ж можна покласти обов’язки метеостанції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існують також моделі смартфонів, оснащені інфрачервоним портом, що перетворює їх в універсальний пульт управління практично будь-якою технікою в будинку. Більш того, на гаджет цілком можна встановити окремі додатки, які перетворять його в корисний аксесуар для домашнього ПК, наприклад, в сенсорну панель для управління окремими додатками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.