Статті

Названо 7 найкращих розумних годинників на початок 2021 року

Share

Коли справа доходить до покупки розумних годинників, у вас може виникнути спокуса відразу відправитися купувати найбільш популярні Apple Watch. Проте, інші бренди також залишили свій слід на ринку пристроїв за останні кілька років, і тому є дуже багато відмінних варіантів, доступних і для Android -користувачів.

Точно так, якщо ви шукаєте пристрій для занять фітнесом і не потребуєте в повноцінної підтримки повідомлень від додатків, ви можете більше орієнтуватися на розумні годинник від Huawei або від Garmin , ніж на пропозиції Apple або Samsung .

Навіть якщо ви знаєте, чого ви чекаєте від покупки, важливо відзначити, що не всі розумні годинники, навіть від відомих брендів, мають однакові можливості. Деякі з них катастрофічно не дотягують до свого потенціалу. Ключові проблеми – жахливий час автономної роботи, повільний GPS і відсутність ключових функцій, таких як локальне відтворення музики.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Apple Watch Series 6

Apple Watch 6 (або Series 6 ) – це кращі розумні годинники, які ви можете купити зараз, якщо у вас є iPhone , оскільки Apple поки не дозволяє користувачам Android – смартфонів використовувати це фантастичне пристрій.

У той час як нові функції в цьому році було зведено до мінімуму, ці розумні годинники все ще досить напхані технологіями, щоб сильно виділятися серед інших брендів. Тепер вони можуть вимірювати рівень кисню в крові і випускаються в декількох нових колірних варіаціях, включаючи моделі синього і червоного кольору.

2. Samsung Galaxy Watch 3

Програмне забезпечення watchOS від Apple повсюдно вважається, кращим на ринку. Але ці розумні годинники не працюють з Android – смартфонами, що залишає більшість людей в деякому розчаруванні, коли справа доходить до вибору переносної електроніки. В такому випадку на допомогу приходять Galaxy Watch 3 – розумні годинник від Samsung .

Galaxy Watch 3 – це новітній топовий ношений продукт від Samsung , і це одне з небагатьох пристроїв, які дають Apple Watch можливість оцінити адекватність своєї вартості, при наявності схожих технічних характеристик і наданих функцій.

3. Apple Watch SE GPS

Apple Watch SE GPS – це середня модель в нинішній лінійці пристроїв від Apple , яка перебуває між бюджетними розумними годинниками Watch 3 і шикарним новим флагманом Watch 6 .

Набір функцій годинника повністю відповідає їх ціннику, що робить цей годинник кращим варіантом для більшості покупців. Основні характеристики включають в себе OLED -екран розмірів більше, ніж Apple Watch 3 , більш потужний процесор S5 і вибір варіантів розміру 40 мм і 44 мм.

4. Garmin Vivoactive 4

Vivoactive 4 – один з кращих фітнес-трекерів середнього цінового рівня. Якщо ваш бюджет буде мати у своєму розпорядженні до його покупки, цей фітнес-трекер пропонує всі зручності і виглядає однаково затишно в тренажерному залі, як і коли ви перебуваєте поза домом.

Основні функціональні аспекти пристрої включають в себе відстеження місця розташування по GPS , вбудоване сховище для музики і навігаційних карт, а також можливість відстежувати надзвичайно широкий спектр видів спортивної активності.

5. Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT2 Pro – це новітні розумні годинники бренду, які працюють під керівництвом свого програмного забезпечення, пропонуючи користувачам Android – смартфонів хорошу альтернативу Wear OS і Tizen .

Дизайн імітує традиційні годинники – 1,4-дюймовий круглий OLED -дисплей з щільністю пікселів 462 на дюйм і двома великими кнопками збоку.

Відмінний час автономної роботи – це найбільший плюс Huawei Watch GT2 Pro , особливо для тих, хто відкладає перехід на розумні годинники, через те, що не хоче заряджати їх щоночі.

6. Apple Watch Series 3 38 mm

З появою 4 серії Apple зняла з виробництва скромну серію 1 і скоротила лінійку серії 3, щоб зробити вартість Apple Watch більш доступною. З тих пір ціна на Apple Watch Series 3 38 mm продовжувала падати.

Примітно, що тут ви як і раніше можете вибирати між GPS і стільниковою версією Watch Series 3 38 mm. проте вибір серед різних розмальовок тепер скоротився до сріблястого або чорного з білим або чорним спортивним ремінцем відповідно.

7. Garmin Venu

Garmin вносить тонкі зміни в уже чистий дизайн з кожною новою моделлю в серії Vivoactive , прагнучи зробити спортивно-туристичні годинники, які можна носити дуже довго, і розумні годинники Garmin Venu продовжують цю тенденцію.

Вони в рівній мірі відмінно виглядають на руці і в діловій обстановці і в тренажерному залі – що дуже добре, враховуючи, що для того, щоб отримати максимальну віддачу від пристрою, Garmin очікує, що ви будете носити його весь час.

Пристрої Garmin завжди відрізнялися чудовим часом автономної роботи, а Garmin Venu легко можна порівняти з сучасними розумними годинниками – і не тільки спортивними. Час автономної роботи пристрою складає до п’яти днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024

    Hisense випустив телевізор для любителів творів мистецтва

    Бренд Hisense анонсував телевізор CanvasTV з матовим екраном, здатний показувати цифрові полотна та фотографії у…

    05.05.2024

    Повні характеристики Google Pixel 8a розкрито в опублікованому PDF-файлі

    Подробиці про майбутні пристрої Google поступово розкриваються, і Pixel 8a не є винятком. Очікуваний запуск…

    05.05.2024

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024