Названо 5 найкращих смартфонів середнього бюджетного рівня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пройшли ті часи, коли вам доводилося купувати найкращий смартфон, щоб отримати високоякісні функції.

Зараз смартфони середнього бюджетного рівня часто є найпростішими пристроями, які можна порекомендувати для придбання, оскільки вони забезпечують ідеальне поєднання ціни і продуктивності.

У цій статті розглянуті кілька смартфонів середнього бюджетного рівня. Всі ці пристрої знаходяться класом нижче поточних флагманських смартфонів, вартістю близько 1000 доларів, але тим не менше вони можуть запропонувати вам преміальні функції, властиві більш дорогим моделям.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. OnePlus 8T

Розмір екрану (пікселі): 6.55-дюймовий (2400 x 1080) | Процесор: Snapdragon 865 | ОЗУ: 8 Гб | Вбудована пам’ять: 128 Гб | Камера (Задня / Передня): 48 Мп + 16 Мп + 2 Мп + 5 Мп / 16 Мп | Батарея: 4500 мАг

Є багато відмінних варіантів пристроїв середнього бюджетного рівня, які можна купити в 2020 році, але найяскравішим представником цього рівня є смартфон OnePlus 8T . Він являє собою ідеальне поєднання ціни і функцій, в яких враховуються практично всі аспекти.

Це дійсно потужний смартфон за кількома напрямками. Перш за все, його відмінна продуктивність забезпечується завдяки процесору Snapdragon 865 і 8 Гб оперативної пам’яті.

OnePlus 8T може легко тримати в іграх частоту до 90 кадрів в секунду і справлятися з усім, що ви на ньому запускаєте. Він також має чуйний OLED -дисплей з частотою оновлення 120 Гц і може заряджатися від 0 до 100% всього за 40 хвилин.

Основна камера представлена відмінним 48-мегапіксельним об’єктивом, який доповнений надшироким сенсором поряд з макро і монохромним режимом. Програмне забезпечення на борту Android 11 , причому смартфон буде в числі перших отримувати свіжі оновлення.

Звичайно для зменшення вартості пристрою, компанії довелося піти на деякі жертви, які виразилися у відсутності у смартфона OnePlus 8T водонепроникності по IP стандарту і бездротової зарядки.

2. Samsung Galaxy S20 FE

Розмір екрану (пікселі): 6.5-дюймовий (2400 x 1080) | Процесор: Exynos 990 | ОЗП: 6 Гб | Вбудована пам’ять: 128 Гб | Камера (Задня / Передня): 12 Мп + 12 Мп + 8 Мп / 32 Мп | Батарея: 4500 мАг

Можливо, ціна Samsung Galaxy S20FE виглядає вище середнього бюджетного рівня, але коли навколо є флагмани, які коштують удвічі більше, це не сильно впадає в очі. На щастя, Samsung втиснула багато зі своїх кращих флагманських функцій в Galaxy S20 FE , без надмірного підвищення вартості смартфона.

Основні моменти, на які варто відразу звернути увагу – це дійсно гарний, плоский OLED -дисплей з частотою оновлення 120 Гц і глибоким чорним кольором, 6 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб пам’яті для зберігання файлів. Смартфон оснащений системою з трьох основних камер, яка складається з дуже хорошого 12-мегапіксельного об’єктива, здатного робити яскраві, деталізовані і соковиті знімки.

Samsung також оснастила Galaxy S20 FE безліччю функцій, які часто не зустрічаються в смартфонах цієї цінової категорії, включаючи зарядку Qi , водонепроникність за стандартом IP68 і підтримку високошвидкісних карт microSD підвищеної ємності.

Справжньою родзинкою смартфона є процесор Exynos 990 (або Snapdragon 865 в залежності від місця розташування), який не тільки дає S20 FE кращу продуктивність, ніж у інших версій S20 , але і кращий час автономної роботи. Є також підтримка мереж 5G .

Дизайн смартфона виглядає не так барвисто, як у моделей S20 , так як задня частина зроблена з міцного пластику, а не зі скла. Проте, матова обробка приваблива, і на ній практично не видно відбитків пальців. Вам також доступні кілька приємних колірних варіантів корпусу, включаючи темно-синій і яскраво-червоний.

3. Google Pixel 5

Розмір екрану (пікселі): 6.0-дюймовий (2340 x 1 080) | Процесор: Snapdragon 765G | ОЗП: 8 Гб | Вбудована пам’ять: 128 Гб | Камера (Задня / Передня): 12,2 Мп + 16 Мп / 8 Мп | Батарея: 4080 мАг

Pixel 5 може бути вважається флагманським пристроєм від Google, але з точки зору ціни це все ще пристрій середнього класу. Цей смартфон не є чемпіоном по продуктивності, як OnePlus 8T , але у нього є багато різних можливостей.

Система з двох камер Google Pixel 5 , наприклад, найкраща в цьому списку. Основні камери 12-мегапіксельна і надширококутний 16-мегапіксельна дозволяють робити відмінні знімки з прекрасними квітами і фантастичним HDR . За цією ціною просто немає нічого кращого.

Процесор Snapdragon 765G і 8 Гб оперативної пам’яті і якісний OLED -дисплей з частотою оновлення 90 Гц забезпечують хорошу, якщо не найкращу в своєму класі продуктивність. Google також зберегла приємні нюанси, що підкреслюють престижність пристрої, такі як металевий корпус, водонепроникність і бездротова зарядка.

4. IPhone SE (2020)

Розмір екрану (пікселі): 4.7-дюймовий (1 334 х 750) | Процесор: A13 Bionic | ОЗП: 3 Гб | Вбудована пам’ять: 64 Гб | Камера (Задня / Передня): 12 Мп / 7 Мп | Батарея: 1821 мАг

IPhone SE (2020) – досить простий смартфон. Він дуже схожий на iPhone 7 або iPhone 8, але його внутрішнє оснащення, як у новіших iPhone. Він швидкий, у нього хороша камера і непоганий час автономної роботи.

Що дійсно відрізняє iPhone SE (2020) від інших смартфонів з цього списку, так це його розмір. Це компактний смартфон з невеликим екраном, яким легко керувати однією рукою. Також, в смартфоні є фізична кнопка Home TouchID.

Крім того, iPhone SE (2020) має захист від потрапляння води, виконану за стандартом IP67, підтримує бездротову зарядку, а репертуар виконання задньої панелі доповнений красивим червоним кольором.

5. Xiaomi Mi Note 10 Lite

Розмір екрану (пікселі): 6.47-дюймовий (2340 x 1080) | Процесор: Snapdragon 730G | ОЗП: 6 Гб | Вбудована пам’ять: 128 Гб | Камера (Задня / Передня): 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 5 Мп / 16 Мп | Батарея: 5260 мАг

Xiaomi Mi Note 10 Lite – це смартфон середнього класу з деякими конструктивними особливостями флагманського рівня. Він оснащений системою з чотирьох камер з основним 64-мегапіксельним сенсором і акумуляторною батареєю високої місткості.

У деяких технічних аспектах Xiaomi Mi Note 10 Lite виконаний за тими ж стандартами, що й смартфони, який коштують удвічі дорожче. Його бічні сторони металеві, а передня і задня частина пристрою представлені вигнутими скляними панелями. Між металом і склом немає пластика, що досить незвично для смартфона цій ціновій категорії.

Mi Note 10 Lite має 6,47-дюймовий OLED -дисплей з роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів – це відмінний екран за свої гроші. Ви можете знайти дисплей розміром більше, але ви не знайдете нічого кращого за якістю, настільки він гарний. Повсякденне продуктивність смартфона з технічного боку бездоганна, як і слід було очікувати від пристрою з хорошим процесором і 6 Гб оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.