Експерт ретельно порівняв камери всіх версій iPhone 12 (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’являється все більше оглядів і тестів iPhone 12-й серії. Відомий техноблогер Арун Маін з YouTube-каналу Mrwhosetheboss вирішив порівняти камери iPhone 12 Pro, iPhone 12 і торішнього iPhone 11 Pro в різних сценаріях зйомки, щоб дізнатися, чи стали краще знімати нові смартфони.

У більшості сценаріїв зйомки знімки зі старого і нових iPhone дуже схожі. Але при більш ретельному вивченні кадри з iPhone 12 і iPhone 12 Pro виявляються трохи більш деталізованими і трохи більш яскравими, що дозволяють побачити більше інформації в темних областях. Це стосується всіх камер, включаючи фронтальну.

Найвиднішою відмінністю між поколіннями стала можливість зйомки одночасно в портретному і нічному режимах на iPhone 12 Pro завдяки сканеру LiDAR. При хорошому освітленні нові iPhone в портретному режимі краще визначають межі об’єкту зйомки, особливо це стосується волосся.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відео всі три смартфона записують практично ідентично. Знайти відмінності при перегляді відзнятого матеріалу вкрай складно. Однак моделі 12-й серії підтримують зйомку в HDR Dolby Vision, завдяки чому ролики краще піддаються обробці в редакторах, що блогер наочно і продемонстрував.

Більшість блогерів і журналістів сходяться на думці, що камера – це не те, заради чого варто міняти торішній iPhone на новий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.