3 круті фішки, які є у старих iPhone, але немає у нових

3 круті фішки, які є у старих iPhone, але немає у нових
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові айфони – а до таких ми відносимо всі, починаючи з iPhone X – звичайно, дуже гарні. У них потужна начинка, круті дисплеї, стильний бескнопочний дизайн, просунута система Face ID.

І все-таки було у старих айфонів те, за що ми любимо їх до цих пір. Розповідаємо про три втрачені в ході технічної еволюції особливості, за якими ми сумуємо.

Кнопка з Touch ID

Так, система розпізнавання осіб Face ID безумовно хороша. Але дактилоскопічний сенсор в кнопці точно був не гірший. Особливо, якщо мова йде про останні покоління системи Touch ID. Вона працювала швидко і точно. І не потрібно налаштовувати альтернативні способи. Особливо це актуально зараз, в епоху глобальної пандемії і масочного режиму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чекаємо і віримо в те, що Touch ID колись повернеться в айфони. А поки адептам дактилоскопічних сканерів рекомендуємо звернути увагу на iPhone SE другого покоління.

3,5-мм аудіорозєм

Раніше ми могли одночасно заряджати свої айфони і насолоджуватися прослуховуванням музики. Але потім купертіновці позбулися 3,5-мм «джека» і це стало неможливим. Більш того, багато старих навушники стали марні. Так є, адаптери, але їх якість часто залишає бажати кращого.

Загалом посил зрозумілий – з «джек» було краще. Але в його повернення в епоху бездротових навушників, на жаль, ми не віримо.

Навушники і адаптер для зарядки в комплекті

А це вже свіже нововведення маркетологів Apple. У комплекті з новими айфона більше немає навушників і адаптера для зарядки. Тільки сам смартфон, папірець і кабель. Усе! Нам кажуть, що це добре – нібито так ми бережемо природу. Але реальна мета тут явно інша – зниження витрат при виробництві. Самі айфони при цьому дешевші не стають.

Apple, поверни зарядний блок і навушники!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.