Експерти назвали найактуальніший iPhone в 2020 році

Він жахливо недооцінений.

Експерти назвали найактуальніший iPhone в 2020 році
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви будете довго крутити стрічку Розетки в розділі «Смартфони Apple», то швидше за все втомитеся, ніж дойдете до відновленого iPhone XS на 256 Гбайт. Незважаючи на те, що ним торгують навіть офіційні ритейлери, девайси чомусь залишаються в тіні – їх реально складно знайти в інтернеті. Але ми радимо придивитися саме до цього XS

Чому? По-перше, у нього шикарна ціна – навіть офіціали торгують апаратом за 20 тисяч, а у інших магазинах екс-флагман взагалі можна знайти до 20 тисяч. По-друге, там бездонна пам’ять, яскравий екран, компактний корпус, пристойні камери, спритний процесор і гарантовані оновлення на кілька років вперед. 

Дизайн теж відмінний – з 2018-го він взагалі не застарів. По-третє, відновлений iPhone – те ж саме, що і новий. Навіть кращий: їх додатково тестують, щоб не було ніяких косяків. Ви по суті отримуєте найсвіжіший апарат.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Які є мінуси? Їх два. Перший – акумулятор: він не б’є рекорди і поступається в плані автономності того ж iPhone XS. Другий недолік – рідкість. Ймовірно, XS з’явився ненадовго і скоро просто зникне – іноді так буває. Тому радимо поквапитися і урвати смартфон якомога швидше – ось чарівний посилання. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.