Xiaomi Mi10T Lite 5G: огляд, характеристики, ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До презентації Xiaomi залишився лише один день, на своєму заході вирбник планує представити Mi10T 5G, Mi10T 5G Pro і Mi10T Lite 5G. Саме про молодшу модель серії і потрапила інформація незадовго до прем’єри. Про старші версії ми знаємо вже практично все: топовий процесор Snapdragon 865, Amoled-дисплей, багато оперативної і вбудованої пам’яті і інші функції флагмана кінця 2020. Але молодша модель являє для нас найбільший інтерес, саме такі варіації в Україні користуються найбільшою популярністю.

Нещодавно в синтетичних тестах був помічений пристрій від Xiaomi з чіпсетом 750G від Qualcomm, 6/64 або 6/128 за співвідношенням пам’яті, трьома камерами, рідинним охолодженням. І немає ніяких сумнівів, що це саме він – герой цієї статті.

Очікуються наступні забарвлення: золотий, сірий і синій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що процесор 750G працює на частотах 5G, так що сміливо записуємо в скарбничку молодшому братові флагмана ще один жирний плюс. Ціна для Європи очікується близько 300 євро, це буде один з найдоступніших апаратів з підтримкою мереж п’ятого покоління. Вартість в Україні очікується на рівні 9 959 гривень за аналогією з минулим поколінням.

Інформація по свіжу лінійку буде оновлюватися регулярно, також завтра заходьте до нас, щоб дізнатися про анонс Xiaomi докладніше, адже вони напевно покажуть ще тостер або бензопилу під маркою Miija, буде цікаво.

Презентація Xiaomi Mi 10T відбудеться 30 вересня о 14:00 GMT + 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.