Експерт назвала ознаки швидкої «смерті» смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційний директор Gamesup42 розповіла, що вздуття батареї або сильне нагрівання в стадії спокою є явними ознаками швидкої «смерті» смартфона. У таких випадках акумулятори в пристроях можуть спалахнути, тому краще відразу ж віднести гаджет в сервісний центр або придбати новий.

Серед несправностей, які говорять про старість пристрої, смуги на екрані або довге завантаження додатків. В останньому випадку ремонт можливий: в сервісі скинуть настройки до заводських і спробують завантажити додатки знову. Якщо з’явилися смуги на екрані, то потрібно міняти скло, проте легше і в деяких випадках навіть дешевше такий пристрій продати на запчастини і купити новий“, -пояснила експерт.

Вона додала, що про необхідність зміни пристрою також говорять несподівані перезавантаження і відключення. Останні є ознаками системного збою, який практично неможливо полагодити. Ремонт навряд чи допоможе і в тому випадку, якщо сенсорний екран перестав реагувати на дотики. Тимофєєва зазначила, що такі поломки в основному відбуваються у завзятих ігроманів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також якщо пристрій доводиться заряджати більше одного разу в день, то це говорить про його високий ступінь зносу. І ремонт в такому випадку може бути неможливий або обійдеться дуже дорого без будь-якої гарантії довгої роботи смартфона. Тому експерт порадила при подібних поломках задуматися про покупку нового гаджета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.