Розкрито ознаки, які повідомляють про швидку “смерть” смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Російським експертом і операційним директором Gamesup42 Ольгою Тимофєєвої були розкриті ознаки, що повідомляють про швидку “смерть” смартфона.

Так, за її словами, в разі, якщо смартфон сильно нагрівається в момент спокою або його батарея зовсім здулася, продовжувати користуватися таким смартфоном досить небезпечно. Експерт заявляє, що все перераховане вище є ознаками швидкої “смерті” смартфона. При цьому пристрої з подібними проблемами і зовсім можуть спалахнути, тому краще відразу ж віднести гаджет в сервісний центр або придбати новий.

Також Тимофєєва перерахувала та інші ознаки, що допомагають зрозуміти, що пристрій незабаром стане непридатним до використання:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед несправностей, які говорять про старість пристрої, смуги на екрані або довге завантаження додатків. В останньому випадку ремонт можливий: в сервісі скинуть настройки до заводських і спробують завантажити додатки знову. Якщо з’явилися смуги на екрані, то потрібно міняти скло, проте легше і в деяких випадках навіть дешевше такий пристрій продати на запчастини і купити новий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.