Названо топ-10 найкорисніших програм для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для сучасних споживачів розроблено безліч програм, які встановлюються на смартфони. Вони допомагають виконувати численні щоденні завдання. Розглянуто найкорисніші з них.

DayOne

Журнал, в який користувач може робити особисті записи подій, що відбулися (фото, записи) і описувати їх. Власник може вибирати різні журнали, позначати назви, налаштовувати “Напоміналка» про важливі днями. Також переносити, видаляти і виробляти ряд інших дій (наприклад, додати дати до нотаток). Доступ до програми здійснюється за допомогою відбитка пальця. Також власник може переносити дані в формат PDF. Є безкоштовна і платна версії. Додаток може працювати не тільки на айфоне, а й на Айпад, «розумних» годиннику.

VSCOcam

Додаток, що виконує функції фотошопа (зміна фото і відео). Власник смартфона може здійснювати зйомку в реальному часі, перейшовши в категорію «Камера», а також зберігати оброблені картинки, додавати різні фільтри до фото і переглядати найкращі картинки тижні. Є можливість синхронізуватися з іншими моделями айфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram

Додаток, який дозволяє користувачеві обмінюватися повідомленнями, а також телефонувати з іншими людьми в особливому захищеному режимі. Програма встановлюється на різні види смартфонів. За допомогою неї людина може відправляти фото-, відео- і аудіофайли іншому користувачеві, створювати спільні чати місткістю до 200 тисяч споживачів, здійснювати настройку ботів, редагувати дані, користуватися стікерами і стежити за популярними блогерами. Зберігання історії не вимагає виділеного місця на смартфоні, тому що Telegram має свій особистий хмарний сервер.

Pocket

Склад з великою місткістю, який зручний тим, що в нього можна помістити знайдене в інтернеті (незалежно від того, що це за дані: новини, відео, картинки та інші.). Користувач може відстежувати і вивчати кращі замітки, змінювати фонові настройки, переглядати новини і так далі. Вся інформація стає доступна навіть без доступу до інтернету. Є платна і безкоштовна версії.

Google Карти

Ця програма зручно для тих, хто не знає місцевості і боїться втратити в большом городе. Google Карти допоможуть налаштувати навігацію, отримати інформацію про пробки, переглянути всі можливі маршрути громадського транспорту. Крім того, отримати необхідні дані про місця відпочинку, ресторани, кафе, і до решти. Інформація періодично оновлюється. Також власник смартфона може скористатися оффлайн-картами.

Feedly

Збірник інформації з усього інтернету. Всі дані про новини збираються саме в цьому додатку. Користувач має можливість створити свою стрічку новин, проводити пошук необхідних даних і проводити їх систематизацію. А також змінювати налаштування на свій розсуд.

iDownloader

Виробляє спрощення скачування і завантаження необхідних даних між айфона і Айпад. Завантаження може відбуватися у фоновому режимі, а отриману інформацію користувач має можливість систематизувати і ділити по плей-листів. Також додаток піддається ручній настройці.

ShortBook

Програма дозволяє швидко завантажувати, і читати книги на айфоні. Створювати особисту бібліотеку, виділяти необхідні шматки глав, налаштовувати режими читання, необхідні для зменшення шкоди зору. Ця програма платне (проте має невисоку вартість), також його технічні параметри легко змінюються.

Wunderlist

Додаток дозволяє створювати списки справ і управляти цілями, завданнями. Встановлюється на айфона і Айпад. Споживачеві легко розділити цілі по темам, створювати окремі списки і нагадування до них. Також розподіляти обов’язки, систематизувати завдання і прикріплювати до нотаток важливі дати. Програма має властивість синхронізації з іншими додатками і гаджетами.

AppZapp

Це програма, яка скоординує користувача серед безлічі вигідних придбань магазину Apple. Він буде сповіщений про найактуальніші акціях і додатках, які можна легко протестувати безкоштовно. Також додаток відправляє повідомлення на особисту пошту і надає інформацію про продавців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.