Кращі смартфони для дітей у 2020 році

Популярна тема міркування про шкоду і користь користування гаджетами дітьми – складна і багатослівна. Незважаючи на відчутну шкоду при безконтрольному «зависанні» в віртуальному світі, повна відсутність смартфона робить життя дитини незручним, адже часто і навчання проходить в мережі, і там же багато розвиваючого контенту. Сучасне суспільство вже підлаштуватися під технології і вирвати їх з життя стає все складніше з кожним поколінням. Тому, раз практично неможливо відмовити дитині в покупці, слід знати, які смартфони підходять дітям найкраще і задовольняють їхні запити.

Xiaomi Redmi Go

Дуже добре підходить для дитини середнього віку. Невеликий розмір і легка вага зручно тримати дитячим рукам, корпус не слизький. Смартфон недорогий, так що не треба буде дуже хвилюватися, якщо загубиться або розіб’ється. Незважаючи на ціну, модель досить спритно завантажує деякі ігри і здатна робити непогані знімки. З назви стає ясно, що операційна система полегшена і оптимізована. Так що використовувати телефон як повністю ігровий не вийде. Є слот для карти пам’яті, вбудованої її всього 1/8 Гб.

ZTE Blade A3

Компактний телефон з рамками і невеликим екраном. Зручний і простий. Не підходить для тривалого перегляду відео та ігор через невелику ємность батареї. Підтримує мережу 4G і має знімний акумулятор. Недорогий і цілком гідний своєї ціни смартфон, з простим, нехитрим дизайном.

Samsung Galaxy A01

Для тих, кому бюджетні марки здаються ненадійними, Samsung створив цю модель. По бюджету представник популярної марки не вдарить, але подарує впевненість в довгостроковості гаджета. Головне достоїнство – невеликий екран з чітким зображенням. Також, енергоспоживання знижене і не потрібна велика ємність батареї, тому смартфон ще й тонкий. З недоліків – немає можливості перенести додатки з внутрішньої пам’яті, якої, в общем-то, замало.

Meizu M6T

Цю модель можна сміливо радити дівчаткам-підліткам – яскраве забарвлення і хороша камера з б’юті-режимом затребувані у жіночої статі. Є сканер відбитків. Відмінно підтримує автономність. Але важкі ігри не будуть летіти, та й дівчатка зазвичай цим не захоплюються. Є режим спрощення системи. Легко ловить і тримає wi-fi. Немає швидкої зарядки. Слота для карти пам’яті немає, її можна поставити замість другої сім-карти.

Alcatel 1

Смартфон з категорії ультрабюджетних. У 2019 компанія «перевидала» модель, і не внісши жодних змін, окрім додавання підтримки 4G. Найпростіший телефон, навіть динамік один і не дуже гучний. Немає датчика наближення – екрану треба торкнутися під час розмови, щоб погасити. Зате хороша система шумозаглушення і знімний акумулятор. Грати на ньому складно, тому що дисплей всього на два дотики.

Nokia 2.3

Для батьків, упевнених в акуратності і ощадливості свого бюджету можна порадити цю модель, з хорошою технічною підтримкою. У начинці смартфона немає нічого примітного, але і плюсів у нього багато. Наприклад, енергоефективний процесор забезпечує довгу роботу від заряду, хоч і заряджається довго. Камера хороша – фото будуть чіткими. Немає можливості перейти на кнопкове управління. Вбудована п’ята версія Bluetooth. Можна ставити додатки відразу на карту пам’яті і тоді її буде вистачати.

Honor 8A

Найголовніший плюс цього бюджетного смартфона – підтримка NFC, що спростить життя дитині, якій більше не доведеться возитися з дріб’язком в автобусі. Також, варто відзначити потужний динамік, затребуваний у підлітків. Смартфон має гнучку систему батьківського контролю і індикатор повідомлень. З мінусів – мало оперативної пам’яті.
Факт, що дітям потрібно спілкуватися з навколишнім світом, пізнавати його, дружити з однолітками, гуляти, контактувати з природою. Але світ диктує свої правила, і сучасні діти добре розбираються в аксесуарах, краще деяких дорослих. Рішення про покупку смартфона, звичайно, приймає батько, але якщо купувати все-таки доведеться, то не буде зайвим додати до смартфону чохол і захисну плівку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.