Фахівці назвали як можна відрізнити оригінальний акумулятор iPhone від підробки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всесвітня популярність продукції Apple призводить до того, що на ринку вона часто схильна до підробці. Досить часто можна зустріти неоригінальну продукцію Apple, особливо, якщо вона була придбана не у офіційних представників. Іноді дуже важко відрізнити китайську підробку від оригіналу. У цій статті спробуємо розібратися.

Відрізнити підробку від оригіналу можна декількома способами:
Природно китайські майстри дуже вміло копіюють різну продукцію популярних брендів. Але стовідсоткової точності і ідентичності добитися не вийде.

  • Зовнішній вигляд акумулятора.
  • У всій оригінальної продукції Apple чіткі написи.
  • Напис Apple Japan на лицьовій стороні акумулятора. Якщо ж замість неї присутній набір китайських ієрогліфів, то це 100% підробка.
  • Зовнішній вигляд і якість продукції. Якщо батарея мажеться, від неї відлипають наклейки, всі написи стираються, на дотик вона як дешевий пластик, то це теж може означати, що продукція підроблена.
  • Хрускіт при натисканні на акумулятор може свідчити про порушення герметичності батареї. У цьому випадку товар не придатний для подальшої експлуатації.
  • Слід звернути увагу на коннектори. У оригінального акумулятора Apple вони золоті, блискучі, світлі, а кінці плати мають матовий і акуратний вигляд. Коннектори не повинні бути брудними, кривими, темними, а плата потертій і з подряпинами. У копіях тонкі, гнучкі і тендітні кабелю.

Технічні характеристики

  • Варто так само приділити особливу увагу інформації про дані ємності продукту. Якщо характеристики відрізняються від оригінальних, значить це підробка. Ємність акумулятора оригінальної продукції можна знайти на сайті офіційного бренду.
  • Заряд у оригінального акумулятора iPhone тримається досить довго. Тому для перевірки на справжність необхідно відстежувати статистику заряду. Якщо вікно «Використання батареї» порожнє або відсутні зовсім, значить, акумулятор підроблений.
  • Також батарея ні в якому разі не повинна здуватися. Але, на жаль, це можна перевірити вже після придбання продукту.
  • На підробленої продукції часто зустрічаються орфографічні помилки. Тому варто уважно вчитатися в текст і перевірити ще раз орфографічні помилки в словах.
  • Вибір оригінального акумулятора за ціновими характеристиками
  • Важливо звертати увагу ще й на ціну. Якісний продукт – не означає дешевий. Оригінальний акумулятор не буде коштувати в межах від 100 до 300 гривень. Така дешева батарея незабаром вздується, втратить свою ємність, і в кінцевому підсумку зовсім перестане працювати. Тоді доведеться купувати нову.

Головна загроза при користуванні підробленого акумулятора iPhone, це негативний вплив на всю систему телефону. При здутті акумулятора відбувається надзвичайний нагрівання батареї. Потім перегрівається і основна плата пристрою, що в підсумку призводить до скорочення терміну служби смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.