Статті

Названо 4 причини, через які власники iPhone переходять на Android

Share

Декілька минулих років зафіксовано збільшення кількості людей, які перейшли з iPhone на Android-смартфони і навпаки. Чому люди вирішують змінити операціну платформу?  В данній статті ми розповімо про головні причини, через які користувачі змінюють iPhone на Android-смартфони.

1. Вартість

Перейдемо спочатку до головної причини. На відміну від iPhone, яких виходить лише три штуки на рік, нові Android-смартфони приходять на ринок десятками. Більшість новинок виступають в середньому або бюджетному ціновому сегменті. При цьому нові сучасні функції у смартфонів з’являються.

Невелика вартість таких пристроїв по відношенню до iPhone і приваблює покупців. Причому мова йде не тільки про Україну, але й і про країни, де попит на дорогі смартфони низький.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що цікаво, флагманські Android-смартфони дорожчають не менше iPhone з кожним роком. Однак через наявність великого вибору більш доступних смартфонів під управлінням Android, власники iPhone і вирішують змінити свій смартфон під керуванням зеленого робота.

2. Свобода

В користувачів Android-смартфонів більше свободи в керуванні пристроєм, ніж у власників iPhone. Більше можливостей по завантаженню безкоштовних додатків, гнучке використання файлової системи і регулярної персоналізації інтерфейсу є привабливими для користувачів iPhone.

3. Простота в налаштуванні і керуванні

Вважається, що iPhone – простий смартфон, у використанні якого не доводиться докладати значних зусиль. Android-пристрої ж зазвичай називаються складними, призначеними для тих, хто не проти розібратися в технічній стороні питання.

Однак, як показує практика iPhone багато в чому складніший Android-смартфонів, що відлякує користувачів. Неможливість швидкого встановлення власних рінгтонів, необхідність завантаження контенту через iTunes і інші подібні дії спонукають власників iPhone переходити на Android-смартфони.

4. Бажання спробувати нове

Цю причину озвучили самі люди, які перейшли на іншу Ос в одному з недавніх опитувань. За словами користувачів, вони вирішили перейти з iPhone на Android-смартфон просто тому, що захотіли спробувати щось нове. До слова, аналогічна причина входить в п’ятірку найпопулярніших у колишніх власників Android-пристроїв, що вибрали iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024