Найкращі 5G смартфони на 2020 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розвиток інформаційних технологій не стоїть на місці і підвищуються запити споживачів змушують виробників техніки проводити постійну модернізацію своєї продукції і створювати нові зразки. Смартфони не є винятком і з виникненням нової мережі 5G з’явилося нове покоління телефонів з підтримкою цієї новаторської функції. У цій статті буде розказано про кращі моделі смартфонів з підтримкою 5G на момент 2020 року.

ZTE Axon 10 Pro

Остання новинка від компанії ZTE. Телефон оснащений потужним процесором Snapdragon 855 і модемом підтримує функцію 5G. Крім цього, модем підтримує і більш старі типи інтернет підключень. Смартфон даної моделі має 6,5-дюймовий дисплей, 250 ГБ власної пам’яті, 8 ГБ пам’яті RAM, акумуляторну батарею на 4000 мАг і потужну камеру з високою роздільною здатністю. У комплекті з пристроєм йде бездротова зарядка. Крім цього, телефон оснащений функцією розпізнавання відбитків пальців, що є додатковим плюсом до безпеки.

Huawei Mate X 5G

Цей складаний смартфон є останньою моделлю від фірми Huawei. Діагоналі його дисплеїв становлять по 6,5 дюймів, проте в розгорнутому вигляді він формує екран з діагоналлю 8 дюймів. Товщина складеного телефону 11 мм і 5,5 мм в розкритому вигляді. У телефоні є процесор останнього покоління, і він обладнаний потужним модемом з підтримкою 5G. Має 8 ГБ пам’яті RAM з 512 ГБ вбудованої пам’яті. Використовує два акумулятора загальною ємністю 4500 мАг, а завдяки технології швидкого заряду він здатний зарядитися за все за пів години.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi MIX 3 5G

Це перший телефон компанії Xiaomi, який підтримує функцію 5G. Смартфон обладнаний модемом останньої моделі і потужним процесором, що на виході дає високу продуктивність і велику швидкість скачування файлів. Пристрій має стандартну для даних моделей діагональ екрану, складову 6,5 дюймів. Однак телефон відрізняється високою роздільною здатністю і насиченою передачею кольору. Ємність акумуляторної батареї даного виробу становить всього 3800 мАг, проте це окупається економічністю енергоспоживання цього смартфона.

OPPO Reno 5G

Флагман компанії Орро недавно з’явився на ринку, але вже зайняв свою економічну нішу. Вбудований модем з функцією підтримай 5G і наявність потужного процесора роблять його грізним конкурентом для більшості виробів інших фірм. У телефоні встановлено 8 ГБ пам’яті RАМ і 256 ГБ пам’яті на внутрішньому накопичувачі. Смартфон показав свої високі характеристики при випробуваннях і тепер він доступний для покупок у вільному продажу. Ємність акумулятора на цьому смартфоні становить 4000 мАг, що є цілком пристойним показником серед смартфонів інших фірм даної лінійки.

Motorola moto z3

Остання модель смартфона знаменитої компанії Моторола недавно з’явилася на ринку. Незважаючи на свої численні плюси телефон не обладнано внутрішнім модемом, замість цього в комплекті з телефоном йде зовнішній модем з функцією 5G. Він має власний акумулятор ємністю 2000 мАг. Товщина пристрою даної моделі становить 7 мм, телефон має непромокальне покриття і непогано захищена від механічних пошкоджень. Ємність його рідного акумулятора становить 4000 мАг, що є непоганим показником для більшості сучасних моделей мобільних пристроїв. Камера смартфона має високу роздільну здатність і забезпечена функцією розпізнавання осіб.

Samsung Galaxy S10 5G

Це перший мобільний пристрій від фірми Samsung, який обладнано функцією підтримки 5G. Високошвидкісний модем дозволяє завантажувати файли на високій швидкості, а потужний процесор змушує пристрій швидко обробляти інформацію. Діагональ екрану складає стандартні 6,5 дюйма, дисплей має високу роздільну здатність і якісною передачею кольору. Ємність акумуляторної батареї становить 4500 мАг, що є досить високим показником серед смартфонів даної цінової категорії, в комплекті до телефону йде бездротова зарядка. Телефон має 8 ГБ пам’яті RАМ і 512 ГБ пам’яті на внутрішньому накопичувачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.