Фахівці назвали 6 додатків для фотозйомки на бюджетний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якість і потенціал камери смартфона в більшості випадків визначає його вартість і престиж. Зробити з бюджетної моделі флагман можна за допомогою шести мобільних додатків.

Справитися з недостатньою освітленістю самостійно можуть камери тільки дорогих смартфонів. Знімати нічні фото на бюджетній моделі дозволить додаток NeuralCam. Принцип його дії полягає в “склеюванні” серії знімків.

Фотографувати за допомогою програми Google Camera рекомендовано всім, кого не влаштовує якість штатної камери. Різницю видно на кожному знімку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третій додаток називається Google Lens. Він дозволяє розпізнавати фотографуючі предмети і отримувати про них додаткові відомості.

Набір інструментів для перетворення фотографій надає Photoshop Camera. Додаток користується підтримкою штучного інтелекту. Застосовувати ефекти в зв’язку з цим можна в процесі зйомки.

Альтернативою попереднього додатку здатний стати Adobe Lightroom. Його головна фішка – різноманітний набір параметрів зйомки.

Шостий додаток – VSCO – найбільш відомий серед користувачів смартфонів. Він дозволяє робити якісні знімки, вирівнюючи горизонт і перспективу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.